Jump to content
BulForum.com

Brico Pack Vista Inspirat

asd

Recommended Posts

Та излезе и новия Trenformation Pack за Windows XP,който преобразява скучния XP във истинския на външен вид Виста.Знам че има и друга тема за Trenformation Pack ,но той много се различава от сегашния.Та някой сложил ли си го е вече,яде ли много от RAM-a и въобще натоварва ли МНОГО компа :) .А и още нещо-аз като съм слагал стария Tranformation Pack ще има ли проблем ако върху него сложа новия и много красив според мен Brico Pack Vista Inspirat.

Сега малко Copy+paste :P

BricoPack Vista Inspirit е безплатен пакет, който модифицира системните файлове на Windows XP, за да промени неговия обичаен интерфейс (външен вид), като го поднови с чудесния графичен изглед на Windows - Vista (новата операционна система на Microsoft).

Награждаван от редица списания, Vista Inspirit BricoPack е най-добрия, лесен и бърз начин да замените старите икони, менюта, бутони и прозорци с новия визуален стил на Windows Vista.

Повече от 5 години се взираме в еднообразния изглед на Windows XP, мисля че е дошло крайно време за промяна... Но това ще решите вие, затова оставям нещата във ваши ръце.

За повече информация, плъгини, кожи (skins) и др. посетете официалния сайт на BricoPack.

Забележка: Този пакет е предназначен единствено за 32 битовата версия на Windows XP.

DOWNLOAD

SCREEN 1

SCREEN2

SCREEN3

И SCREEN4

Само дето хич не е нов.Датата малко късно го пуснаха за новина...Поне от половин година е ако не и повече.

Само дето хич не е нов.Датата малко късно го пуснаха за новина...Поне от половин година е ако не и повече.

Ами карай.Все пак е доста по-нов от стария.Иначе ти пробва ли го?

Сега си го инсталнах Brico Pack Vista Inspirat и трябва да си презная че съм впечатлен :) .Доста изпипан дизайн,или поне според мен :D ,а и не натоварва компа,рабити си съвсем нормално.

Създава чурството че работиш на МАС а не ма PC :P

Ами карай.Все пак е доста по-нов от стария.Иначе ти пробва ли го?

С него съм от първата му поява и както каза goggo е супер лек и приятен.

Тоя "разкрасител" наистина изглежда добре на скрийншотовете, но ако го инсталирам може ли да се махне при желание, т.е. нали подменя някакви системни файлове на ХРто? Ако не друго поне със System Restore :bgrin: ?

Тоя "разкрасител" наистина изглежда добре на скрийншотовете, но ако го инсталирам може ли да се махне при желание, т.е. нали подменя някакви системни файлове на ХРто? Ако не друго поне със System Restore :bgrin: ?

Ami az kakto si li4i ot 6liokavicata toky 6to zavar6ih s preinstala na Windows :bgrin: 6toto kato tragnah da triq stariq Tranformation i bez da 6ta sam zatril i nqkaf windows file i poneje diska mi s Xp e neveroqtno bagav ne stana s Sistem Restore i trea6e si4ko na novo :D

Edit:tfa ne ozna4ava 4e sq nqma da si svalq novata Tranformation versiq :D

Edit2:Toky 6to si instalirah tranformation pack-a i moga da vi kaja 4e opredeleno si zaslyjava :) .Mnogo e krasivo i opredeleno si zaslyjava Pack-a :)

Аз като съм на български ще се бъгне ли?

Едва ли ще бъгне.Пък даже и да ти бъгне с едно Restore-че ще се оправи.Нищо не губиш.Направих един скрийн как изглежда самия windows с pack-a.Ето от тук можете да го видите-Цък тука

• 4 weeks later...

е добре де но как може да се разбере дали XP-то

ти е 32 битово и дали тази версия ще стане като я сваля

знам само,че съм на XP SP2

еми линка дава-no such file а и аз имам същия въпрос-как да разбера дали бозата е 32 битова?

за желаещитите на торент

http://tr.searching.com/view.php?id=424942

ето още един този път работещ линк

http://www.crystalxp.net/dl/fr.gal.130.htm

Аз ползвам XPize.

За мен Vista_Inspirat е безсмислен, тъй като аз ползвам друг визуален стил. В началото си мислих че ще ме дразни Top менюто на Vista_Inspirat, но в последствие се оказа, че единствено то ме кефи.

Edit: Знам, че може да се махне Top менюто както и да се променят настройките за светлосенките, менютата и др..

ме дразни Top менюто на Vista_Inspirat, но в последствие се оказа, че единствено то ме кефи.

А и се маха ако реши човек.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...