Jump to content
BulForum.com

акумулаторни батерии

Recommended Posts

Eми щом пак има доста желаещи , нека пак се каже един ден и час и който иска да иде да си купи. Предполагам така ще е най-удобно и на продавача и на купувачите B)

може да се уговорим в четвъртък/29.06.06/ да се срещнем пак на ст.Ботев от 18.30-19.00.Ще ви чакам с бял голф.

Между другото имам около 20 бр.АА на 1200мА-0,50лв/бр. и 16бр на 2000мА( марка kinetik )-1.00лв/бр.

това е засега и може да са последните батерии...

имам и от ААА към 15бр. на 0,50лв/бр.

евентуално нови бройки след 20 юли

Искам 4 броя ААА, но в четвъртък цял ден съм в София.

може да се уговорим в четвъртък/29.06.06/ да се срещнем пак на ст.Ботев от 18.30-19.00.Ще ви чакам с бял голф.

Между другото имам около 20 бр.АА на 1200мА-0,50лв/бр. и 10бр на 2000мА( марка kinetik )-1.00лв/бр.

това е засега и може да са последните батерии...

имам и от ААА към 10бр. на 0,50лв/бр.

евентуално нови бройки след 20 юли

за мен 4бр. от 2000мА

в четвъртък в андрето на ъгала да почерпиш :D

ок ?

Аз искам 2 бройки ААА ама незнам дали ще мога да дойда в четвъртак защото съм на изпит.Нестава ли за утре примерно по тва време(18:30-19:00)?

Едит:Най-вероятно ще взема и 2 от 2000 АА ;)

Аз искам 2 бройки ААА ама незнам дали ще мога да дойда в четвъртак защото съм на изпит.Нестава ли за утре примерно по тва време(18:30-19:00)?
Ако може и аз ще дойда.

Ако останат някакви ААА пиши един ПМ!Принципно искам 4,но и по-малко да има ще ги взема.

Също ако има останали искам и 6Х2000mAh i 2X1200mAh.Ако няма останали 2000mAh,ще взема 8Х1200 :)

Който иска да си вземе батерии да иде утре на уреченото място и час.Аз днес си взех батерии и човека е много точен дори не закъсня и една минута дойде точно в 18:30.Дано има за всички ви но аз мисля лично че батериите са идеални :)

здравейте на всички.днес ще ви чакам на стадиона.

искам да предупредя всички , че може би батериите няма да ми стигнат като бройка за да удовлетворя всички желаещи да си купят , т.е.може да се разкарвате без да си купите батерии , съжалявам искрено,ако това се случи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...