Midex Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 От 6-7 години съм с този мишок и вече е станал като продължение на ръката ми. Най-обикновен модел, PS2, с топче, 4 бутона и 2 скрола, но ми е много удобен. Преди година от форума си взех един резервен такъв, но за всеки случай питам ако на някой му е останал работещ и без дефекти екземпляр, да си го взема за втора резерва, защото работя с компа по 10+ часа на ден и експлоатацията на мишката е доста сериозна. Ето и снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadef Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 И аз бях свикнал с ткава която си описал но и на мен ми се развали 2002 година се изръсих 35 лв за WOP-35 "4A Tech" и тя е с два скрула. До сега не съм е чистил и нито се е изтъркала или протрила , за сега сам доволен. Вече пета година ме кара и сам много доволен ако ми се развали пак ще си купя мишка от съшата фирма защото съм доволе и не съм луд да давам по 300-400 лв за комплемт клавиатупа и мишка "Лоджитек", а моита клавиатура е KBS-8 тя е на 3 годинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 35 лв за WOP-35 "4A Tech" и тя е с два скрула. http://www.vali.bg/?group=&article=24&cont...cle_content.php - ето я тази мишка - може би цената вече е паднала защото сега е 7$ - което прави около 13 лв с ДДС-то а тази www-11 вече не се произвежда и наистина може да си я купиш само втора ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Някъде из "архивите" имам такава мишка, ще се разровя и ще ти я дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 Някъде из "архивите" имам такава мишка, ще се разровя и ще ти я дам. Ти пък...."ще ти я дам"....поне 1-2 бири да те черпя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.