Agile Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Дъното е на 3-4 месеца работа при мен като работи напълно стабилно и хранеше конфигурацията от подписа ми до момнета но вече нямам видео и ще минавам на PCI-E. Когато го купувах струваше 73$ без ДДС като то е задължително, сега струва 61$ пак без ддс аз го давам за 50$ коте е възможен коментар по цената при сериозен интерес от сериозен купувач. Ето и линк към сайта на производителя. Гаранцията е към JarComputers и е в нас като утре мога да напиша кокло точно остава, давам го както съм го купил, книжка, дискове, кутия, кабели, планка и самото дъно . Възможен е и бартер за добро дъно като това но с PCI-E, под добро разбирам да има достатъчни възможности за повишаване на напрежението на паметта, процесора и чипсета за предпочитене с NF4 и ще има бира и доплащане от мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Дай повече информация за клок на шина, памет, какви волтажи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Едит: ето какво намерих в нета HT Frequency: 1x,2x,3x,4x,5x CPU OverClock in MHz:от 200 до 400MHz AGP can be fixed at 66 or set up to 99. Multiplier starts from 8x to 25x CPU Voltage from 1.55 ~ 1.70v DIMM Voltage from 2.5v up to 2.8v AGP Voltage from 1.5v ~ 1.8v Vchipset from 1.6v to 1.75v За паметта мисля че с последния биос с който съм може до 2.9v но не съм 100% сигурен, също така знам че има и мод с молив след който ще може да се повиши още напрежението че даже и в биос се вижда до колко но то винаги е приблизителна стоийност и обикновенно е малко по-висока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Дъното се сваля от продажба. Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Aко все пак решиш да го продаваш, можеш да ми пишеш тук или на ICQ 224-837-859. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.