Jump to content
BulForum.com

Sell: Mb EPoX 9ND3I Socket-939


Recommended Posts

Дъното е на 3-4 месеца работа при мен като работи напълно стабилно и хранеше конфигурацията от подписа ми до момнета но вече нямам видео и ще минавам на PCI-E.

Когато го купувах струваше 73$ без ДДС като то е задължително, сега струва 61$ пак без ддс аз го давам за 50$ коте е възможен коментар по цената при сериозен интерес от сериозен купувач.

Ето и линк към сайта на производителя.

 

Гаранцията е към JarComputers и е в нас като утре мога да напиша кокло точно остава, давам го както съм го купил, книжка, дискове, кутия, кабели, планка и самото дъно :lol:.

 

Възможен е и бартер за добро дъно като това но с PCI-E, под добро разбирам да има достатъчни възможности за повишаване на напрежението на паметта, процесора и чипсета за предпочитене с NF4 :) и ще има бира и доплащане от мен :D.

Link to comment
Share on other sites

Едит: ето какво намерих в нета

 

HT Frequency: 1x,2x,3x,4x,5x

CPU OverClock in MHz:от 200 до 400MHz

AGP can be fixed at 66 or set up to 99.

Multiplier starts from 8x to 25x

CPU Voltage from 1.55 ~ 1.70v

DIMM Voltage from 2.5v up to 2.8v

AGP Voltage from 1.5v ~ 1.8v

Vchipset from 1.6v to 1.75v

 

За паметта мисля че с последния биос с който съм може до 2.9v но не съм 100% сигурен, също така знам че има и мод с молив след който ще може да се повиши още напрежението че даже и в биос се вижда до колко но то винаги е приблизителна стоийност и обикновенно е малко по-висока.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...