pi4aga Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 http://www.gatchev.info/blog/?p=283 нямам думи просто...то не ми и останаха,след като това е още една проята на чистата българска малумщина,на която съм се нагледал предостатъчно вече.чудно ми е толкова ли си нямат работа тия...жестоки и безсърдечни гадове от труд,че са се хванали да си търсят авторските права върху нещо,което е от полза на кой ли знае колко незрящи българи. отвратен съм,чесно...тая вечер смятам да драсна един и-мейл до труд,поне да спя спокойно,знаейки,че поне съм ги осведомил що за нищожества са те според моята ценностна система.пишете и вие,току виж са се осъзнали тия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 moje lid a razqsni6 za kvo stava duma 4e imam da u4a a nqmam vreme da go pro4eta Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Няма какво толкова да ти разясняват - за 30 секунди ти става ясно Иначе свинщината е тотална, освен ако в бързината въпросният изпращач не е проверил за какво става дума в сайта на човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.