Jump to content
BulForum.com

Call of Duty 3

Dudunkov

Recommended Posts

Без да исках попаднах на това!

:blink: :blink:

е да ама не пише че ще излезе за pc което е жалкото :(

Уф, верно бе!

Дали има някакви вероятности да излезе за PC? :) :(

За gameplay-a незнам, графиката е уникална, въпреки че след излизането на Doom3, Half-life2, след това конзолата от ново поколение Xbox 360 всичко вече може да се очаква.Надявам се наскоро да по родния ефир да покажат кадри от E3 да видите за какво става въпрос.

Да и пак ние PC gamer-ите сме набутани. Или ще я пуснат порт и управлението ще е прецакано или изискванията ще са непосилни за българския геймър или вобще няма да я пуснат, което е най-вероятно.

НЕ Е ЧЕСТНО!!!Искам тази игра!!!Удивителен контрол върху героя и другите войници,невероятна динамика,реализъм до дупка а.к.а. всичко,което искам от един нов CoD!Жалко наистина,че с разрастването на конзолния пазар и солидните пари,които се въртят зад него,компютърния геймър е забравен...

BTW как ще се упрявлява това чудо с джойстик,ми е интересно :confused Точно това беше основният проблем на конзолните шутъри - управлението,бледнеещо пред комбинацията плъх и дъска :punk

Към конзола могат да се прикачат мишка и клавиатура. Отговори си сам ;)

И CoD3 ЩЕ има за PC. Кога - не ме питайте, но ще има. Неслучайно не Infinity Ward работят върху тва заглавие, а конзолния разработчик за поредицата.

Към конзола могат да се прикачат мишка и клавиатура. Отговори си сам

Именно...то към сегашното поколение конзоли може ,а кво да говорим за next gen-а.

По принцип на first person shooter може де се играе и с джойстик,с левия аналог се движиш,с десния си местиш мерника,а стреляш с R1

Иначе ме съмнява и тази игра да събуди някав интерес сред конзолните geek-ове.Дръжте си шуутърите не ни требват.Странното е ,че medal of honor и call of duty винаги имат различни версии за пц и конзола.Тоест различни нива,сюжет и тнт.Например medal of honor игрите за pc са много по-добри от тези за ps2.Просто при конзолите на този жанр не се набляга.

• 1 month later...
Ако искате да видите един зашеметяващ гейм-плей от играта

дръпнете си това:

Call of Duty 3 gameplay video

e taia voda ne ia opraviha O_O kvoto i da i padne ili da mine prez neia sedi kat ciment smisal za Call of Duty govoria

no biva biva ^^ makar i da se nadiavah da e grafikata kakto na trailera koeto davat za COD 3 :P ^^ dano izleze za PC 6tot se pak 6a si zimam GF 7950 GX2 ( 1 gb VGA) - nali se pak sas saotvetnite nujni po sila zahranvanhe procesor si4ko ( niakoi da ne kaje E KAF E SMISALA OT TAIA KARTA KAt niama da moje6 da ia izpolzva6 na max . Spoko imam dostata4no para za si4ko ^^ se pak COD 3 LINEAGE 3 UNREAL TOURNAMENT 2007 tria sa cakat na max niama kak :P

За gameplay-a незнам, графиката е уникална, въпреки че след излизането на Doom3, Half-life2, след това конзолата от ново поколение Xbox 360 всичко вече може да се очаква.Надявам се наскоро да по родния ефир да покажат кадри от E3 да видите за какво става въпрос.

гледай ММ...мани ги тия ГС-та...

НЕ Е ЧЕСТНО!!!Искам тази игра!!!Удивителен контрол върху героя и другите войници,невероятна динамика,реализъм до дупка а.к.а. всичко,което искам от един нов CoD!Жалко наистина,че с разрастването на конзолния пазар и солидните пари,които се въртят зад него,компютърния геймър е забравен...

BTW как ще се упрявлява това чудо с джойстик,ми е интересно :confused Точно това беше основният проблем на конзолните шутъри - управлението,бледнеещо пред комбинацията плъх и дъска :punk

get a wife pls...cod sux...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...