VIRTUALMANCHO Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Повечето хора които са по заребени да тренират ходят на зала и може би не им прави впечатление каква музика пускат там,но сигорно има и хора кадето са си спретнали нещо домашно сас музика която на тях им харесва.Та вапроста ми какво си пускате да слушате повреме на тренировка за да се надухвате В момента искам и аз да почна да тренирам но чакам да отворят залата и реших да започна от нас.и така почнах да правя лицеви опори и коремни преси усилих колоните до дупка на ето тези две песни: http://mp3.com.hk:8083/*Soundtracks/xXx.(2...-.Rammstein.mp3 http://mp3.com.hk:8083/*Soundtracks/xXx.(2...owning.Pool.mp3 Според мен музиката може да те надъха до някаде да тренираш по усърдно ако си малко марзелив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Аз лично предпочитам черно, но в Рондо пускат най-често VH-1... Много рядко MTV, а още по-рядко City. Веднъж пробвах с МП3 пелйърчето, ама е много неудобно така и от тогава не съм го носил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Аз лично предпочитам черно, но в Рондо пускат най-често VH-1... Много рядко MTV, а още по-рядко City. Веднъж пробвах с МП3 пелйърчето, ама е много неудобно така и от тогава не съм го носил. за съжаление е точно така орлинчо почти винаги когато е в залата или румянка се слуша VH1 и като пуснат някои ретро хит от на баба ми времето и направо може да те подлуди добре че кима пускам МТВ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 ММмм много добра идеия за тези които ходят на зала,ама вапросът е дали е удобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 ММмм много добра идеия за тези които ходят на зала,ама вапросът е дали е удобно? и каква е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 и каква е ? Нали говорим за мп3 плеар Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Aaami v zalata vurvi nqkakvo radio mislq 4e Vitosha, no nqkoi put kogato 6efut e tam puska 4erno. obshto vzeto ne mnogo naduhva6ta muzika, no ako sam ne moje6 da se koncentrira6 ne moje da o4akva6 muzika da ti pravi uprajneniqta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ами това казва, не е хич удобно с тоя плейър, макар че има тук-таме някой, който си слуша музика по тоя начин. kamen, музиката оказва много голямо влияние, ако е подходящата разбира се, което пък си е много индивидуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Нали говорим за мп3 плеар абе незнам на мен лично би ми пречило а и не съм чак такъв слушател на каквато и да е музика иначе лятото като си бях на северна българия в едно мазе приспособено за зала пускаха някви метал парчета , никога не бях тренирал по интензивно и натоварващо макар и мазе ми допадна много повече от рондото нямаше пишлигари да ми се лигавят на уредите , нямаше моабетчии общо взето само желязо и пот Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 kamen, музиката оказва много голямо влияние, ако е подходящата разбира се, което пък си е много индивидуално. da, razbira se, pomaga, iskah da kaja, 4e 4ovek trqbva da moje da dava vsi4ko ot sebe si i bez takiva dopulnitelni ekstri inache men nai-dobre moje da me naduha nqkoi ot purvite albumi na Destruction ili Immortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Според мен музиката в залата разсейва - имам предвид мп3-плейърите...и може да се стигне до някоя неприятна контузия , иначе няма нещо лошо, че в Рондото винаги се пуска vh1-поне на мен ми допада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 В наш'та зала ми пускат само нек'во гадно Сити Сигурен съм че ако ми пускат Рамщайн, Сепултура, Слеър или Пантера ша повиша килограмите на тежстите с 10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 А ако ти пускат VH-1? Радвай се, че и Сити ти пускат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Ами тогава ша има спад с 10% Нищо пртив Сити нямам. Просто си представям к'во ша е тренировка на жици. Ша изблъскам залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Орлин беше пуснал Планетата веднъж, ама се ограничи само с един телевизор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Кват ми пуснат в ДАИКСА ..... Тука май целия форум сте в Рондо Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted May 6, 2006 Author Share Posted May 6, 2006 Ами тогава ша има спад с 10% Нищо пртив Сити нямам. Просто си представям к'во ша е тренировка на жици. Ша изблъскам залата Nqma li nqkoi po nahalen da dade edin disk i da go pusnat na oredbata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 В наш'та зала ми пускат само нек'во гадно Сити Сигурен съм че ако ми пускат Рамщайн, Сепултура, Слеър или Пантера ша повиша килограмите на тежстите с 10% оф като ходех да тренирам в перлата по едно време направо ми ставаше лошо от тва сити най-малоумното радио на света е тва, имало е случай за час и половина да ми пуснат 1 песен 3 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Nqma li nqkoi po nahalen da dade edin disk i da go pusnat na oredbata Ами в наш'та зала на оня бай уй не му работи СD-то и жули или на касети, или на Сити Ама ти говориш така все едно че и ти ходиш в тая зала Да не си ми от квартала бре Stenli, напълно в реда на нещата си е Сити да пуснат една песен 3 пъти за един час Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 РАДИО 1 Е НАЙ-ДОБРО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Цити-то го развалиха...Сега ми пускат само некфи чернилки ВХ1 същата боза,Планета рулз... А как тренирате на тия жици.Това музика ли е?Само като им вида стила на обличане на тия метали и ми става лошо.С кубинки в 40 градусова жега и някво черно кожено яке.ОФМГ.Дълги мазни коси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 А как тренирате на тия жици.Това музика ли е?Само като им вида стила на обличане на тия метали и ми става лошо.С кубинки в 40 градусова жега и някво черно кожено яке.ОФМГ.Дълги мазни коси. 1-во, що си мислиш че ако някой слуша такава музика трябва задължително да изглежда така Мен примерно ако ме видиш едва ли ша предположиш какво слушам 2-ро, едва ли видът ти ша ти повлияе на трнировката... Иначе метъла е много агресивна музика и те стимулира допънително(ако ти харесва де). Помня че преди като не ходих на фитнес ами си блъсках лицеви опорки в нас, като си пуснех жици и се напомпвах всеки път като за световно Най-важният извод обаче е следният: За провеждането на една качествена тренировка най-важното нещо е нагласата за трениране! Любимата ти музика може само да те вдъхнови малко, ама няма сама да ти вдигне тежестите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.