rasco Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Търся да закупя Правец 8Д.Цената която съм склонен да дам е 10-15лв в зависимост от състоянието на машината. пишете тук или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 8С не ти ли върши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vento Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 И аз имам 8С, ако те интересува... 8Д са супер редки вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 abe hora kajete mi za kakvo sa vi tezi neshta imah kato tozi na snimkata s vanshno Flopi no go hvarlih Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaKaTa Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Imam edin pravec v nas,no nz kakyf e! + vynshno floppy e!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted April 30, 2007 Author Share Posted April 30, 2007 Една година по-късно още продължавам да си търся 8Д, но ако имате и други Правец-и, пишете едно ЛС. (дано не ме "предупредят", че ъп-вам ) edit: интересувам се и от броеве на списанието Компютър за Вас"" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Едно 8C май седи някъде на тавана...а миналата година като че ли изхвърлих монитора му....работеше си, но понеже заема място и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Остава си мойта оферта за правец 8С -пълна комплектация с флопи! За изминалата 1 година не успях да го продам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Остава си мойта оферта за правец 8С -пълна комплектация с флопи! За изминалата 1 година не успях да го продам! Имам 8Д но ми е скъп спомен....работи ..без забележки не го продавам но ако предложиш цена ?? П.с. Моят колега трябва да има 2-3 бр. ще го питам !! [email protected] опсс...сега видях цената която предлагаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Repulse Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 за 13 кинта ти давам 8Д оба4е няма монитор ... то работи през антенния вход (може да се върже с ТВ-то) .... пиши ПМ ако искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronin Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Кои броеве на компютър за вас те интересува .....имам всичко без изключение от 87-90 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.