golemiqq Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Днес се проведе изшит по математика в техническия университет , някой от тук ходи ли да каже какви са задачите защото и на мен ми предстоят ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Не е ли малко рано за изпити Или това е някъв пробен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted April 29, 2006 Author Share Posted April 29, 2006 пробен be6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Пробен беше изпита.За съжаление нямам скенер или свестен фотоапарат да снимам листа със задачите,а и в момента не ми се пишат текстовете.Аз лично почти нищо не успях да реша (от МГ-то съм),но задачите не ми се струваха трудни. Чух че из нета са пуснали решения на задачите.Ако някой се докопа до линк ше се радвам да го постави тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Ето ги задачките, като за начало не бяха трудни, но аз се поизложих реших само първа трета и части от втора, малко се помотах с 3-та и неми остана време да омувам 4-та, но като за пробен съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Ето ги задачките, като за начало не бяха трудни, но аз се поизложих реших само първа трета и части от втора, малко се помотах с 3-та и неми остана време да омувам 4-та, но като за пробен съм доволен То по принцип на пробния дават малко по-трудни от реалния Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 мерси а бе пич ти сигурен ли си че са дали тези задачи , защото преди 3 дена си купих 1 сборник с всички задачи , който са се падали на изпитите миналата година и 1 задача я имаше , 3 задача я имаше а стереометрията нищо не еба*ам от нея още така че ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Хаха абсолютно съм обеден нали бях на изпита ЕДИТ може да са се падали подобни но в ТУ в близките 3-4 год, зот сам ги решавал и подобни нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 То по принцип на пробния дават малко по-трудни от реалния twa se pravi s zel da ne se izkarwat visoki ozenki i posle pak da se qwish Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 То по принцип на пробния дават малко по-трудни от реалния Споре мен миналата година беше обратното ама щом казвате.Аз много по-поготвен бях на редовния изпит и влезнах с пробния Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Споре мен миналата година беше обратното ама щом казвате.Аз много по-поготвен бях на редовния изпит и влезнах с пробния Ммм дам напълно съм сагласен с теб не винаги пробния е по-труден, но се надявам тази година да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Ммм дам напълно съм сагласен с теб не винаги пробния е по-труден, но се надявам тази година да е така Не че искам да те разочаровам и аз се надявах на същото и това ми изяде главата.Така че готви се за по-трудни а ако се по-лесни се радвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Не че искам да те разочаровам и аз се надявах на същото и това ми изяде главата.Така че готви се за по-трудни а ако се по-лесни се радвай Вместо да отказваш хората от техническия, ти ги зарибяваш още повече Голям си садист, ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Вместо да отказваш хората от техническия, ти ги зарибяваш още повече Голям си садист, ей Кво да ги зарибявам бе колега?Да те мъчат с хиляди неща само за един прост подпис е много яко за теб сигурно?Или да ти връщат по 5 пъти протокол заради липса на някви буквички или че теорията не била достатъчна.Или пък е яко да почваш по-рано от всички и те да имат всякакви великденски коледни и незнам какви ваканции а ние да ходим на лексии и упражнения.Това ако е хубаво здраве му кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Точно това имах предвид :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Къде мога да видя резултатите, че не намерих нищо в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Някой ходи ли днеска във Вихвп? И колко изкара ако е ходил? Аз имам 5.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 По темата за техническия - имам 3.30 :-(.От изпита за СУ очаквам оценка към 5. Пу... оценката ми от СУ е едно доста обезкуражаващо 4.10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.