Jump to content
BulForum.com

Проблем с ФлашГет

Sfumato

Recommended Posts

Нов съм във форума , така че простете ако нещо сбъркам..А проблема е, че на десен клик не ми излизат опциите за флаш гет линк, флаш гет олл и т.н....Интересното е че това става само на единия ми акаунт, като и двата акаунта са администраторски...Същия проблем имам и след като махнах флаш-а и инсталирах РеГетДелукс..Надявам се някой да ми удари едно рамо

Нов съм във форума , така че простете ако нещо сбъркам..А проблема е, че на десен клик не ми излизат опциите за флаш гет линк, флаш гет олл и т.н....Интересното е че това става само на единия ми акаунт, като и двата акаунта са администраторски...Същия проблем имам и след като махнах флаш-а и инсталирах РеГетДелукс..Надявам се някой да ми удари едно рамо

Нямам инсталиран флашгет в момента, но ако паметта ми не ме лъже имаше някаква опция в "Option-->Other-->(нещо от рода) Add Menu "Download Using FlashGet"

Освен това намерих някакъв текстови файл с FAQ, където има следното:

The "Download All By FlashGet" and "Download using FlashGet" options don't work

Reinstall FlashGet and then run FlashGet again. Restart your browser. Also make sure you don't install FlashGet in a directory containing non-English characters.

Дано помогне. :)

С Мозилиа съм. И току що установих че няма никакъв проблем въпросните характеристики на РеГет-а /които се наричали "контекст меню"/, да ми се появява през И.Експлоръра, обаче посмъртно не мога да ги подкарам през Мозилата.

А иначе нещо изгубих желание да упорствам с ФлашГет-а, след като прочетох тук за спай дарованието му, а и май доста хора са недоволни от него

Що бе, има и доволни! Не беше много далече времето, когато зареждах FlashGeta и сядах да си пия водката... :), малко преди да се появят торентите! А, и сега не бездейства!

Както казва Midex "Add Menu "Download Using FlashGet" трябва да е отметнато.

Проблема се разреши най-неочаквано. В случай, че това свърши работа на някой :

Опции/следене/друг браузър...при натискане на последното се отива на 1 сайт в който има някакъв ъпгрейд за Мозила-та и контекстното меню се появява :D

Благодаря за помощта на всички :)

Това става защото при инсталацията му не си избрал, да бъде наличен за всички акаунти. Ако искаш да го подкараш на Mozilla или Firefox потърси съответния плъгин. За Firefox плъгина се казва FlashGot. Пиши в гугъла и ще ти се появи веднага. Инсталацията е много проста. Надявам се да се оправиш. А що се отнася до банерите - има си serial-и за тая работа. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...