Jump to content
BulForum.com

Качване на килограми??

[OMERTA]Italiano

Recommended Posts

Човек без да се обиждаш, но защо си купил нещо което незнаеш какво прави? Виж ако някой ти го е препоръчал и знае какво му трябва на организма ти си връщам думите назад =).

На опаковката не пише ли как трябва да се взимат?

Dragon Slayer said:
Човек без да се обиждаш, но защо си купил нещо което незнаеш какво прави? Виж ако някой ти го е препоръчал и знае какво му трябва на организма ти си връщам думите назад =).

На опаковката не пише ли как трябва да се взимат?

Мне, никой не ми го е препоръчал.Питах продавача за еди колко си пари кое е най-хубаво и той ми посочи това :) Нз, от тая вечер почвам да си го взимам, ако ми изникне ръка от гърба, ще пиша :)

Sothbiss, ако ще всички добавки на света да изпиеш, ако не хапваш добре няма да качиш килограми никога :excl: "маса се прави на маса" :woot

Абе, Красьо, тя тая маса, за която казваш, хубаво се прави на маса, ама после си като немците от морето с бирените шкембета :laughing: Пича трябва и да вдига сериозно - серии по 8-9 повторения ;)

sasho_1989 said:
Абе, Красьо, тя тая маса, за която казваш, хубаво се прави на маса, ама после си като немците от морето с бирените шкембета :laughing: Пича трябва и да вдига сериозно - серии по 8-9 повторения ;)

е разбира се, че трябва и да тренира. иначе ще стане като мен :lol:

• 3 weeks later...

Къде в Пловдив има качествени диетолози,защото искам програма за хранене+необходимите добавки за качване на мускулна маса.В Спортния диспансер ми казаха,че имали програми само за отслабване :blink:

• 3 years later...
  On 6/19/2010 at 8:29 AM, crossboss1 said:

A ve pi4ove , mlqkoto obezmysleno li e po-dobre ?

Обезмаслено ти е за сваляне, за качване си яж/пий пълномасленото...

Sothbiss, защо ти е да качваш килограми ? Няма ли да ти станат много ? И аз съм 175 см. и съм 71, 72 килограма и като съдя по мен това съотношение е добре.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...