Jump to content
BulForum.com

Търся фирма за производство на гаражи

Romel

Recommended Posts

искам да си взема гараж (метален , бетонен , каквито има ) ,но не съм орентиран за цените, моделите и т.н. Затова търся в момента оферти за гараж като предпочитам нещата да са "до ключ" , защото нямам никакво време да се занимавам с кранове, камиони и т.н Които знае нещо - да каже , приемам и субективни обосновани мнения .... :) 10Х предварително

Преди произвеждаха бетонни гаражи в домостроителния комбинат на бул."Цариградско шосе". Провери там. Ако не се огледай тук-там, където има гаражи със залепени заповеди за отстраняване, намери собствениците им и говори с тях за цени и начини на извозване и монтаж.

10x ама цените са станали едни - направо не са за пипане - почти 1900 лева :( явно ще търсим метален .... с 2 думи - мъка гражданино :sick

А защо не си купиш от някой ? Цените на новите до колкото знам винаги са били подобни. Случайно ми се намира един бетонен за продаване, пиши един ПМ ако размислиш.

brat4e otiva6 v ciganskata mahala i pita6 nqkoi kade gi pravqt tam mestnite im golemci imat takiva firmi i pravqt garaji,nqkolko priqteli si pora4aha i ciganite im gi sglobiha i im gi dokaraha s kamion pred tqh i gi montiraha----moje da ti zvu4i tapo i stranno ama e istina i ako pita6 men se pozainteresuvai ot tozi variant

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...