Jump to content
BulForum.com

Продавам клавиатура и мишка LOGITECH

Recommended Posts

Продавам чисто нови ЧЕРНИ клавиатура и оптична мишка Logitech. Клавиатурата е модел Y-SAB 59 (SК-2920), а мишката M-SBF 90. Купих ги днес на цени съответно за клавиатурата 30 лева и мишката 12.90 лева. Цените, които им търся са 27 лева за клавиатурата и 11 лева за мишката. Клавиатурата е мултимедиина с подложка много е удобна и с безшумни клавиши! Мишката е със скрол и има 3 години гаранция!

Купих ги за офиса, но колежките решили да ме изненадат и купили комплект безжична мишка и клавиатура Logitech и тези двете стават излишни :)

Ако някой иска ще ги снимам, защото сега съм уморен и не ми се търсят линкове.

Ако някой купи и двете ще измислим някаква отстъпка :D

Ето и снимки:

dsc005155gh.th.jpg dsc005164pp.th.jpg

Нова цена на клавиатурата 26 лева. Ако има купувач и за двете, цената ще се коментира ;)

Пак казвам, че са чисто нови - извадих ги от кутията и найлончето, за да ги снимам :)

Ако до утре вечер няма купувач поне за едното от двете неща, в петък стават подарък :D

Нова цена на клавиатурата 26 лева. Ако има купувач и за двете, цената ще се коментира ;)

Пак казвам, че са чисто нови - извадих ги от кутията и найлончето, за да ги снимам :)

Ако до утре вечер няма купувач поне за едното от двете неща, в петък стават подарък :D

30 лева двете или 25 за клавиатурата само?

и можеш ли да ми посочиш точния модел на клавиатурата в сайта на лоджитек?

Клавиатурата преди час я взе mobo - да си я ползва със здраве :D

Мишката отиде при koliozepenizata :)

Темата може да бъде затворена :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...