Lucky Luciano Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Продавам чисто нови ЧЕРНИ клавиатура и оптична мишка Logitech. Клавиатурата е модел Y-SAB 59 (SК-2920), а мишката M-SBF 90. Купих ги днес на цени съответно за клавиатурата 30 лева и мишката 12.90 лева. Цените, които им търся са 27 лева за клавиатурата и 11 лева за мишката. Клавиатурата е мултимедиина с подложка много е удобна и с безшумни клавиши! Мишката е със скрол и има 3 години гаранция! Купих ги за офиса, но колежките решили да ме изненадат и купили комплект безжична мишка и клавиатура Logitech и тези двете стават излишни Ако някой иска ще ги снимам, защото сега съм уморен и не ми се търсят линкове. Ако някой купи и двете ще измислим някаква отстъпка Ето и снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minicom Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Снимки и цена и модел точен на комплекта можели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 Нова цена на клавиатурата 26 лева. Ако има купувач и за двете, цената ще се коментира Пак казвам, че са чисто нови - извадих ги от кутията и найлончето, за да ги снимам Ако до утре вечер няма купувач поне за едното от двете неща, в петък стават подарък Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Нова цена на клавиатурата 26 лева. Ако има купувач и за двете, цената ще се коментира Пак казвам, че са чисто нови - извадих ги от кутията и найлончето, за да ги снимам Ако до утре вечер няма купувач поне за едното от двете неща, в петък стават подарък 30 лева двете или 25 за клавиатурата само? и можеш ли да ми посочиш точния модел на клавиатурата в сайта на лоджитек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 vzimam gi i dvete kazvash kogai kade da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Клавиатурата преди час я взе mobo - да си я ползва със здраве Мишката отиде при koliozepenizata Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.