Jump to content
BulForum.com

Kupuvam Monitor 17"

Recommended Posts

Pretenciite sa mi da e 17"ka spokoino da darji 85hz na 1280X1024.

Kolkoto po-nov model tolkova po-dobre, ako e flat sashto e v plus, i ako e tamen sashto :)

Ochakvam predlojeniq tuk i na p.m. cenata da varira ot 100 do 200, shte vzema nai dobrata oferta.

LG Flatron F720 P ,произведен Ноември 2004 с гаранция към Технополис още 12 месеца! Екран: 17" Напълно плосък FLATRON, Максимална резолюция: 1600х1200, Работна резолюция: 1024х768, Междуточково разстояние: 0.24 mm, Редова честота: 30-96 KHz, TCO 03

Цена : 220лв.Модела е F720 P ,a ne F720 B ,който е по-евтин!Понеже някои се заблуждават!

Mpower Imam interes dobar e monitora no ako napravish komentar varhu cenata. Pri tazi cena po-dobre da prejalq nqkoi lev i da go vzema ot polisa s 3 godini garancia. Ako namalish cenata pusni p.m. ako ne prodaljavam da tarsia.

SAMSUNG SyncMaster 757NF (Natural Flat), тръба Тринитрон. купен от Техномаркет Европа през октомври 2003. Не съм го пускал на 1280/1024/85 Hz, но мисля, че ги поддържа. Запазени фокус, яркост и контраст.

Търся му 145 лв.

Mnogo mi e cenata pak i inchovete sa v poveche no ako ignorirame inchovete cenata mi e mnogo :)

За цената ще се договорим, а за инчовете няма да съжеляваш като свикнеш всичко ще ти се струва малко сравнение е с този. Ти решаваш и избираш.

Ochakvam predlojeniq tuk i na p.m. cenata da varira ot 100 do 200, shte vzema nai dobrata oferta.

Намалям до толкова да може да се вмъкнеш.

alchemy tova li e monitora click

I ako da pishi na query cenata podleji li na komentar zapazen li e bql li e pravi li problemi pishti li kogato se gasi i t.n. :) I vanshniq vid kak e :)

Това е монитора. Запазен е (трудно различим е от нов), бял е, а дали пищи и дали прави проблеми - можеш да се увериш на място. Едва тогава можем да коментираме малко, колкото за спорта.

Начините за връзка с мен ги има в профила ми. Обикновено след 17 ч съм на линия - заповядай!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...