achom7004 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Тел. е в много добро състояние с 32МБ карта с оригинално зарядно работи перфектно цена 200лв. edin mesec garancia PRODADEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Тел. е в много добро състояние с 32МБ карта с оригинално зарядно работи перфектно цена 200лв. замяна за сименс с62 и мое доплащане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 nova cena 195lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 много добро състояние какво ще рече??? изпотрошен и половината му неща не работят ли ?? иначе имам интерес ама като знам че е от теб и имам съмнения относно качеството. от каде е тоя телефон? от каде е купуван? на колко време е? и СНИМКИ най-вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted March 19, 2006 Author Share Posted March 19, 2006 много добро състояние какво ще рече??? изпотрошен и половината му неща не работят ли ?? иначе имам интерес ама като знам че е от теб и имам съмнения относно качеството. от каде е тоя телефон? от каде е купуван? на колко време е? и СНИМКИ най-вече za6to ima6 samnenia kato e ot men niama nito edin koito e vzel tel. ot men da se opla4e 4e ima problemi tel. e ot germania i moje da se vidim da ti go pokaja i bez tova jiveem nablizo tova koeto kupi ot men nebe6eli 4isto novo kakto ti kazah?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 то че беше ново беше, ама беше дефектно. аз ти бях казал тогава че ми трябва да чете презаписваеми дискове. само че ти съвсем технично "забрави" да донесеш презаписваем диск с мп3-ки да го тестваме защото записвачката ти не записвала презаписваеми дискове, мишки рокери от марс ти прегризали кабелите на пц-то а от ВиК ти спряли тока на флопито пък жена ти сготвила всички презаписваеми дискове с пикантен тонер сос ... та понеже аз нямах записвачка тогава го взех на доверие. резултата какъв беше? презаписваеми дискове не чете, обикновени чете чат пат а на половината от песента прескачаше на следващата като механиката издаваше някакви страховити звуци. като прибавим че изхабяваше чисто нови батерии за 20 мин картинката става много незадоволителна (защото пак съвсем технично ти забрави да донесеш батерии при теста). да не говорим че след около месец слушане (на адаптер понеже не можех да си позволя да го слушам на батерии) отказа съвсем. лазера заседна на средата на пистата си и така и не мръдна повече. съжалявам много че ти се доверих тогава и равносметката ми е че имам адаптер за дискмен за 50лв. да не говорим че си изхабих ваучера да ти пиша смс-и и даже и от на майка ми телефона ти писах, а ти след това си й се обаждал да й се звериш ... защото пак сигурно случайно си беше "забравил" телефона някъде си след като знаеше че на другата сутрин патувам. тоя телефон дето го продаваш е за един приятел и ако се навие да го взема си отдели поне 2 часа време защото ще бъде тестван цялостно и дано да не открия отново че нещо не е в ред! ще ти пиша във всяка тема и лично ще се срещам с теб да тествам всичко което продаваш и ще пиша резултатите от теста в темата ти. за да знаят хората какво купуват. като QC ще ти бъда! секцията Buy/Sell на форума не е място кадето да се отърваваш от дефектните си боклуци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Тел. е в много добро състояние с 32МБ карта с оригинално зарядно работи перфектно цена 200лв.edin mesec garancia predlagam ti 7650 i nqkakvo dopla6tane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 poneje mi se pravi6 na mnogo otvoren nesi pravi truda da me tarsi6 az 6te te nameria i 6te te izlekuvam znam po4ti to4no kade jivee6 i 6te se postaraia da poleji6 malko v ka6ti мдам ... това е точно копирано от кутията ми с лични. имайте си представа с какъв индивид се захващате. недоволните ще се постарае да полежат в къщи! много интересни индивиди ги има, ама тоя обира точките. achom7004 тези от форума който ме познават помнят 1999г и четвърт финала по бокс на който участвах. искаш да решиш проблема с заплахи ??? внимавай какво си пожелаваш. отностно възпитанието ти и коректността ти няма да коментирам, надявам се че вече стана ясно. поуката остава за ”клиентите” ти а действията за модераторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 neznam ot kade si gi izmislia6 tezi ne6ta no si mnogo tapo mom4ence i mnogo ne6tastno i ot kakva kutia si gi kopiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 /off Аз лично съм купувал от А4о 2 телефона единия го ползвам ве4е 9 месеца, другия 3 и не съм имал проблеми. /off Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Тел. е в много добро състояние с 32МБ карта с оригинално зарядно работи перфектно цена 200лв.edin mesec garancia Интересува ме телефона има ли документи ? Този месец гаранция към кой сервиз е ? Четейки по-горните постове: Да не е цапцарапца ? И не на последно място цената може ли да се коментира ? С коя версия на софтуера е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 абе ти да не мислиш че хората в тоя форум пасат трева кой си мислиш че лъжеш??? това какво е ?! тази тема е време да бъде репортната на модератор ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Не съм точно модератор но си я чета темата :] рапорт даден - рапорт приет - ама нямам идея какво да направя освен че всеки може да си направи преценка за спорещите според това което пишат - за акъл, коректност и т.н. което всъщност не е малко ... но истината е там някъде, защото шибания живот е шибан гаден и преебан - честито на печелившите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.