Jump to content
BulForum.com

Виртуална приятелка


Recommended Posts

Ако имате проблеми в секса с вашата приятелка,ето едно виртуално момиче което ще изпълни всичко което и напишете,ако не ви разбира просто ще поклати глава...натиснете ТУК

 

Ето някои команди:kiss,dance,strip,play,lick,ass,blow job,sex,pusy може да има и други пробвайте :lol:

Link to comment
Share on other sites

бъзик се пише с Ъ, освен това тази тема не мисля, че е за тук.

 

Абе вие в тоя форум няма ли да престанете с глупавите забележки,една правописна грешка да допусне човек и веднага репликирате.Понеже всички сте много ерудирани и интилигентни и държите да го покажете по-всякъв начин....а не мислиш ли че и твоя пост не е за тук?Лесно да направиш забелжка,ама не мисля че твойта е и на място.А и за тази работа си има модератори и адмийни,ти в ролята на какъв го заявяваш това?!Просто ставате вече банални и дори нахални! :angry:

Link to comment
Share on other sites

Темата не е за тука, първо. Второ това изобщо не е за отделна тема. Трето, не няма да спрем със забележките. И четвърто, ако не ти харесва нещо из форума, потегляй нанякъде накъдето ще ти харесва. Нарушаваш правилата, правиш правописни грешки и когато някой ти покаже грешката почваш да се караш. Случайно да не би някой да ти е задължен с нещо, че да те търпи ???

 

П.С. Не се опитвай да обсъждаш каквото и да било от моето изказване на лично съобщение. Нищо няма да промениш, така че не губи своето и моето време.

 

П.П.С. Забравих да спомена, че тоя линк е даван най-малко още 10 пъти и не ми казвай, че си използвал търсачакта и че си чел правилата. Мразя да ме лъжат.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...