Jump to content
BulForum.com

Buy: процесор слот1, или процесор + преходник

Recommended Posts

Търся си такова нещо за сървърчето..

В момента съм с 333MHz Celeron-че, но мисля че може да се ъпгрейдне до към 1GHz :)

Машината е оригинално DeLL Optiplex G1.

Давайте предложения в темата.

Предлагам:

P III 500/512/100/2V - 20 лв.

P III 550/512/100/2V - 25 лв.

Със сигурност ще вървят ако дъното поддържа 100 шина.

P III 600E/256/100/1.65V - 33 лв.

P III 650E/256/100/1.65V - 38 лв.

Може и да вървят, ако дъното поддържа Копермайн процесори.

P III 866EB/256/133/1.65V - 65 лв.

P III 1000EB/256/133/1.7V - 89 лв.

Почти сигурно няма да вървят, защото искат 133 шина, но пък де да знам какво носи дъното ти...

Това цени със или без преходник са ?

Ето спецификациите на дъното http://support.dell.com/support/edocs/systems/ddur/specs.htm

Този.. 650Е, може ли да го пробваме на моето дъно.. и ако запали, може ли бартерче да направим :)

В смисъл.. да ти дам моя, и да ти доплатя ?

Тези всичките са процесори на слот1, няма нужда от преходник. Пък и не всички маркови машини работят нормално с преходници. За пробата - няма проблеми.

За бартер - също няма проблеми. Аз в момента продавам Селерон300А за 2 лв, ти колко искаш на твоя ? ;)

2лв :blink:

Надявам се не си колега на Робин Кафалиев :confused

Сериозно ли говориш :huh:

Да, предполагам си сериозен.. явно идеята за бартер не е била добра :bgrin:

Ами.. ще си помисля.. ще почакам някое и друго предложение.. и ще ти драсна на лично, ако нямам други по изгодни варианти :unsure:

• 1 year later...

Мога да ти предложа бартер. Даваш ми celeron 333mhz аз ти давам П2 350mhz. нищо няма да ми доплащаш, просто ми трябва такова celeron-че за ядрени опити(overclock).

Ако искаш имам 2 Celeron-а,които са за с.370,ако можеш да си намериш преходник отделно..пиши ми ЛС да ти дам подробности. ;)

Търся си такова нещо за сървърчето..

В момента съм с 333MHz Celeron-че, но мисля че може да се ъпгрейдне до към 1GHz :)

Машината е оригинално DeLL Optiplex G1.

Давайте предложения в темата.

P III 500/512/100/2V - 15лв.

Image016.jpg

Абе хора...не пишете по инерция....гледайте датите на темите и питайте поне дали още са актуални. ;) Последните трима сте писали година и половина след предишния пост....айде...първият - новобранец, сега се учи...ама вие двамата...уж стари кучета... :P

П.П. Да не говорим, че авторът на темата е бил " Last Active - 16th February 2007 - 07:54"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...