Grosmaster Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Телефона е в перфектно състояние, като нов. Батерията държи по 3-4 дена, в зависимост от разговорите. Камерата му е 1.3MP и прави страхотни снимки. Има и българско меню. Към телефона има: - зарядно 220V Цена: 250лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 A каква е причината за продажбата? Колко време е ползван? Има ли остатъчна гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 22, 2006 Author Share Posted February 22, 2006 Телефона немога да ти кажа на колко време е точно, но според мен е на месеци защото никаде няма драснато и е като нов. Остатъчна гаранция няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 I az se interesuvam ot tel-a, no 6tom nqma garanciq, kato gledam veroqno nqma i MMC karta. cenata malko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 I az se interesuvam ot tel-a, no 6tom nqma garanciq, kato gledam veroqno nqma i MMC karta. cenata malko... Телефона не е нов и за това няма гаранция, няма и ММС. Несмятам че една карта от 32 или 64МВ прави телефона. Ела, виж телефона и сам ще се увериш че е на месеци, а и също е с най-новата версия на Softwara, с която телефона е по-бърз и качеството на снимките при нощен режим е много по-добро Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 аз давам 200лв. и ще го взема ако може разбира се. тавана ми е 210. това мога да си позволя.офертата ми е последна. много ми харесва тел. но уви само толкова мога да дам. намерих си друг тел. сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 25, 2006 Author Share Posted February 25, 2006 За 210лв. няма да е този Телефона е перфектен и си заслужава парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 26, 2006 Author Share Posted February 26, 2006 Телефона е продаден. Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.