Angel_Jordanow Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Двигател за продан. Абсолютно читав, редовен с талона(Бракуван). Двигателя е бракуван на 22.04.2005 Номер на двигателя EZ216334 Година на регистрация 1985г. Изминати километри по километраж 144 000 плюс минус 200 км. Понеже имаше коментар по двигателя за Кубатурата. Да спомена. На самия двигател пише 1.8. По номера в талона е EZ мотор. Е такъв и аз не видях в каталога 1.8. Нито в програмата на VW. Но Ви казвам, на мотора пише(Ще ми извади очите) 1.8 Сега точно какъв е - Смятам че е излишно да се спори. При сериозен интерес заповядайте. Все ще намерим начин да се разберем Цената му - 550 лв. http://images03.snimka.bg/000416604.jpg Също така се продава предна(шофьорска) лява врата. Пълна окомплектовка: За Три Врати Голф 2. Цена - 100 лв http://images03.snimka.bg/000416046.jpg Продавам скоростна кутия, 4- скорости. Свалих си я от моята кола. До последно не съм видял проблеми с нея. Имаше един шум, но се оказа, че е от съединителя. Все още не съм я видял в какво състояние е, пък и да я видя надали ще мога да Ви опиша. Понеже хич не съм вещ. Момчета от сервиза твърдят, че става здрава е, така че съм отворен към предложения. Последна цена 115 лв. Имам почти всичко което Ви хрумне за един голф II. Ако се сещате за нещо, което не е отбелязано тук питайте. Още Карбуратор Пиербург 2е. свален от 1.3 мотор. обслужен преди месец. с Чисто нов ремонтен комплект. До последно колата си хвъркаше с него. цена - 95 лв. Телефона ми е 0877 077 829 Ангел Пазарджик Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Интересуват ме гумичките които държат бронята продаваш ли ги? и на каква цена. Също ме интересува и решетката отпред дали е запазена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 Интересуват ме гумичките които държат бронята продаваш ли ги? и на каква цена. Също ме интересува и решетката отпред дали е запазена. Колата е ударена отпред - Потърпевши: - Ляв калник, Капак, Предно стъкло, Криво купе, Лява врата, Решетка, Броня - предна, Ляв фар, ляв Мигач. Десния съвсем го няма(не съм го виждал) Добре. значи решетката отпада. Предполагам, че поне тампончетата за бронята са се запазили. xmas.gif Освен ако не са изпаднали, както стана с моето. Едното със сигурност го няма. Другото е на калника и върви с калника. За сега калника е запазен за един клиент. Ако той се откаже. ще ти се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Добре. значи решетката отпада. Предполагам, че поне тампончетата за бронята са се запазили. Освен ако не са изпаднали, както стана с моето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted February 23, 2006 Author Share Posted February 23, 2006 Добавям скоростна кутия към двигателя 5- степенна обща цена 700 лв. Напълно изрядна. От същи голф, на който беше двигателя. отделно цена 250 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Нова оферта: - Двигателя плюс неговата си скоростна кутия(5 ст.) 600 лв. с документите. - Карбуратор от 1.3 мотор 80 лв. - Вратата (шофьорската) 80 лв. - Четири степенна скоростна кутия 95 лв. - Задна врата със стъклото и реотани на него(неизвестно дали са изправни) 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 men ne interesuva konzolkata na koiato sa dvete lost4eta za parnoto,licevia panel dai cena ako ia ima za prodavane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel_Jordanow Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 men ne interesuva konzolkata na koiato sa dvete lost4eta za parnoto,licevia paneldai cena ako ia ima za prodavane Имам я. Но са изкъртени долните зъбчета, които я задържат към таблото. и е доста изхабена. Аз имам същият проблем с моята (долните два зъба ги няма)... Ако имаш път към Пазарджик, ще ти я подаря. Поне, ако правилно съм те разбрал - На конзолата лицевия панел??? Ако искаш цялата конзола. Едното жило е изкъртено и не знам дали ще върши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.