Jump to content
BulForum.com

Колони за PC

Recommended Posts

та така...попрегледах из форума данеби да се продава нещо подобно,но поне до 10 страница не намерих...

и така,купувам РС колонки.Не искам да са от най-простите.Трябва ми нещо по-сериозно,което да вади задоволителен звук..

мисля си за нещо като 2+1...? :confused знам ли... :rolleyes:

предлагайте... :) .....

та така...попрегледах из форума данеби да се продава нещо подобно,но поне до 10 страница не намерих...

и така,купувам РС колонки.Не искам да са от най-простите.Трябва ми нещо по-сериозно,което да вади задоволителен звук..

мисля си за нещо като 2+1...? :confused знам ли... :rolleyes:

предлагайте... :) .....

Ми отиваш в технополис, техномаркет и технолукс и си избираш някви.От 40лв нагоре са.Amigo дай ми 500$ и аз ще си купя някакви яки колони.Поста ти е несериозен.То ако всеки имаше толкова пари да пръска за колони никой нямаше да пуска теми в форума ами направо щеше да си вземе най яките.

Ми отиваш в технополис, техномаркет и технолукс и си избираш някви.От 40лв нагоре са.Amigo дай ми 500$ и аз ще си купя някакви яки колони.Поста ти е несериозен.То ако всеки имаше толкова пари да пръска за колони никой нямаше да пуска теми в форума ами направо щеше да си вземе най яките.

... i ako si mislish che s 500$ shte si vzemesh neshto qko..., kamo li nai qkoto!

sorry za off-a

za 500 $ cerwin vega hts2 5.1 675 W RMS

stava vypros samo za 1 br

ami man mai nerazbira6 za kakvo si govorim :) prosto vidqh 4e pi6e ne6to naistina qko koeto da klati blok ili ky6ta mn prili4no

... i ako si mislish che s 500$ shte si vzemesh neshto qko..., kamo li nai qkoto!

sorry za off-a

mnogo si prav man :D

stava vypros samo za 1 br

Sorry, грешката е моя. не видях, че е 5.1 система, а помислих че са стерео говорители. Офертата ти звучи несериозно. дай поне модел. информация, на колко години са, от къде са взимани, имат ли си гаранция още. такива работи. не върви да кажеш само "Cerwin Vega hts 5.1 600W" и тва е.

ami kolonite sa na 4 meseca i spored men ne ti trbva da se pita za garanciq ako e vega:) inak ot proizvoditelite davat 10 godini i nevijdam za6to da e neseriozen posta infinity na polvinata na tezi struvat 2000 lv v magazinite na jbl :zzz vseki koito e fen mislq 4e moje da potyrsi za cerwin-vega :D

мерси за отговорите на всички :rolleyes:

малко късно отговарям,ама така е....

Таа май не се изразих достатъчно ясно в началото.. :bgrin: Трябва ми нещо което да е по-сериозно в сравнение с най обикновените колонки за РС (2вата или нещо такова)...но не и нещо което струва 500$ :wir

не ми трябват и за бутане на блок......

Търся си нещо за към 60-70 лева мах...Не ме интересуват постове от рода на..."Еди къде си ги имало нови... и т.н. Знам къде се продават нови,просто ме интересува нещо 2hand някой ако има..... :)

И така....пак съм в очакване :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...