Julined Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Зарядното е от лаптоп Тошиба ето такова зарядно каде продават понеже моето изгоря и ми трябва ново понеже не вярвам това да може да се поправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Vse pak moje da si napravish truda da go otvorish, tanganaicite moje i da sa slojili edin predpazitel vutre. Uspeh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Аз съм купувал от Жар Компютърс - на Гладстон - ориентир - около 68 лв. 90вата Фортрон. Надявам се че съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Имам 60W от Compaq Presario - 35 лв. и 80W от Fujitsu Lifebook - 45 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 за момента търся оригинално зарядно за лаптопа със същите параметри ако не намеря тогава вече ще го мисля но не искам да остана без батерия на лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 рядко нещо по захранването изгаря така че да не може да се възтанови. ако искаш някой ден може да ти го погледна, или пък иди в някой сервиз за електроника. квазер например, след военна болница по посока ВСИ преди кръстовището. успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huan Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 рядко нещо по захранването изгаря така че да не може да се възтанови. ако искаш някой ден може да ти го погледна, или пък иди в някой сервиз за електроника. квазер например, след военна болница по посока ВСИ преди кръстовището. успех Da!! Uvi dosta si prav obache naistina nqkoi inat predpazitel vutre i rabotata e napravo fasulska. Kum avtora na temata: Kolkoto do tova che tursish originalno me sumnqva che i ti samiq znaesh znachenieto na tazi duma. Vse pak laptop-a ti e Toshiba a zarqdnoto LiteOn. Tuk vajniq parametur ti e naprejenie e moshtnost demek U=19V, P=90W, I=4,74A, taka che predpolagam po dobro predlojenie ot kolkoto na firmajiqta * 80W от Fujitsu Lifebook - 45 лв. * trudno shte namerish, a i vse pak stava duma za markovo zahranvane vupreki che e vtora ruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 съгласен съм с теб нооо мо се вижда малко мошноста и не знам трябва да се пробва а за Фортрон какво мислите , как ви се струва като марка ? понеже не разбирам особено кажете мнението си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 фортрон просто са невероятни захранвания. аз от както имам просто си научих процесора на мн интересни номера. стабилността на пц-то ми стана много силно изразена не знаех че правят захранвания за лаптопи но ако е така определено ще си струват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 фортрон просто са невероятни захранвания. аз от както имам просто си научих процесора на мн интересни номера. стабилността на пц-то ми стана много силно изразена не знаех че правят захранвания за лаптопи но ако е така определено ще си струват. govori mi ... ne sa hubavi ti ne razbirash ... 200 bez tok e vredno A ina4e da .. v serviz .. ili sushto taka pri miromana Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 govori mi ... ne sa hubavi ti ne razbirash ... 200 bez tok e vredno Тва много не го разбрах а иначе във Вали Компютърс: FORTRON 90 W /NB90/ - около 68 лв с ДДС и една година гаранция FORTRON 120 W /NB120/ - около 82 лв с ДДС и една година гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted February 1, 2006 Author Share Posted February 1, 2006 b4ur2m много мерси за инфото Вали са точно до нас смятам да ида и да взема и да си реша проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted February 2, 2006 Author Share Posted February 2, 2006 Търсих бая по фирми и за сега нищо не намерих никаде нямат в наличност и не знаят кога ще имат ,някой ако има идея каде има 100% нека да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 V Pic Computer se prodava universalno zariadno na trust, pitai tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.