CrazyHorse Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Продавам часовник Vacheron & Constantin, швейцарски, кожена верижка, механичен , прозрачен отдолу и се вижда механиката, 18 каратова позлата на рамката. Който се поинтересува ще види колко струват тези часовници и защо го пускам с цена 350лв. п.с. ако искате снимки ще ги давам по е-майл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 [email protected] prati snimki ako ne ti e problem kolko pari struva nov takuv ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 [email protected] иначе цената е от 500 нагоре..... аз мога да дам 300 лева......и ще го взема на тази цена със единствената цел да го продам.....на 350 защото имам купувач за тази цена....ако си съгласен ми прари снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 22, 2006 Author Share Posted January 22, 2006 [email protected] иначе цената е от 500 нагоре..... аз мога да дам 300 лева......и ще го взема на тази цена със единствената цел да го продам.....на 350 защото имам купувач за тази цена....ако си съгласен ми прари снимки kak moje da ima6 kupuva4 na stoka koqto ne si vijdal i 4ak i cenata da si opredelil ? Ina4e ot tazi marka 4asovnik pod 7 000$ (nov) nqma. snimkite utre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Любопитството ми е раздразнено. Силно съм заинтригован. Но преди всичко държа да видя снимки. Тук или на [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 kak moje da ima6 kupuva4 na stoka koqto ne si vijdal i 4ak i cenata da si opredelil ? Ina4e ot tazi marka 4asovnik pod 7 000$ (nov) nqma. snimkite utre. Na tozi kakav mu e problema ,che tsenata pada tolkova mnogo? Kolko e star? Kakvo mu ima? Proizxod? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Na tozi kakav mu e problema ,che tsenata pada tolkova mnogo? Kolko e star? Kakvo mu ima? Proizxod? ;-) cenata e takava za6toto iskam da go prodam, a edva li ima 4ovek koito bi dal 1000lv. Ako ima interes kam 4asovnika ot pove4e ot 1 realen klient to spokoijno moje da naddavate qvno t.e. tuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ne 4e ne6to proqvqvam interes no nqma li da mi prti6 snimki vse pak da vidim zakvo to4no stava vapros ? ili pone dai to4en model da go vida v google ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Цитат kak moje da ima6 kupuva4 na stoka koqto ne si vijdal i 4ak i cenata da si opredelil ? Ina4e ot tazi marka 4asovnik pod 7 000$ (nov) nqma. snimkite utre. Това е много уместен въпрос между другото-но и АTEL също е задал уместен въпрос,защото да твърдиш че имаш часовник за поне 10 000 лева(ти сам го каза) и да го продаваш за 350 с твърдението че никой няма да го купи за 1000 е смехотворно Я да видим всички снимките щото явно говорим за нещо забележително,пък то естествено с едни снимки само няма да стане щото на мене например рядко ми се случва да отида на руския и някой мангал да не ми предложи оригинален в кавички RADO за 5 лева --бая часовникари ще трябва да се обиколят Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Цитатkak moje da ima6 kupuva4 na stoka koqto ne si vijdal i 4ak i cenata da si opredelil ? Ina4e ot tazi marka 4asovnik pod 7 000$ (nov) nqma. snimkite utre. Това е много уместен въпрос между другото-но и АTEL също е задал уместен въпрос,защото да твърдиш че имаш часовник за поне 10 000 лева(ти сам го каза) и да го продаваш за 350 с твърдението че никой няма да го купи за 1000 е смехотворно Я да видим всички снимките щото явно говорим за нещо забележително,пък то естествено с едни снимки само няма да стане щото на мене например рядко ми се случва да отида на руския и някой мангал да не ми предложи оригинален в кавички RADO за 5 лева --бая часовникари ще трябва да се обиколят da taka e da kajem 4e az se naviq da go zema iskam da mina prez pone nqkolko 4asovnikarski magazina i ne ot tiq kvartalnite a ot tiq koito prodavat renomirani marki ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Цитатkak moje da ima6 kupuva4 na stoka koqto ne si vijdal i 4ak i cenata da si opredelil ? Ina4e ot tazi marka 4asovnik pod 7 000$ (nov) nqma. snimkite utre. Това е много уместен въпрос между другото-но и АTEL също е задал уместен въпрос,защото да твърдиш че имаш часовник за поне 10 000 лева(ти сам го каза) и да го продаваш за 350 с твърдението че никой няма да го купи за 1000 е смехотворно Я да видим всички снимките щото явно говорим за нещо забележително,пък то естествено с едни снимки само няма да стане щото на мене например рядко ми се случва да отида на руския и някой мангал да не ми предложи оригинален в кавички RADO за 5 лева --бая часовникари ще трябва да се обиколят Ако ти предлагат "оригинален" РАДО и ако е механичен що не го взимаш. Само механиката му струва доста повече. Освен това няма смисъл да се прави фалшификат на неизвестна марка. Vacheron Constantin не бях е чувал никога преди да се сдобия с този часовник. Както съм сигурен че и вие не знаете много от марките освен всеизвестните... Снимки всички ще получите, ще ги кача и тук (ако разбера как става) но най-вероятно утре тъй като имам проблем с USB-то. Цената е такава защото при цена примерно 1000 лв кой ще се заинтересова... никой. Все пак живеем в БГ тук средната заплата е 250-300 лв. Цената на една стока се определя от пазара иначе става непродаваема. Това все пак е часовник не очаквайте да видите космически кораб. Ако се позаинтересовате ще видите че едни от много скъпите часовници са на пръв поглед съвсем обикновени...като Q&Q но името, механиката знака swiss made ги правят скъпи и уникални. Освен това ако имам (както в момента такъв часовник) никога не бих го дал на някакъв обикновен часовникар да го отжаря за щяло и нещяло. Пък и да го отвори едва ли ще има по какво да разбере какъв е. та те сигурно цял живот не са виждали друго освен CITIZEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 и все пак ще може ли модела, произход, документи?, гаранция [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 дам и аз искам снимки. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
casper Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Като сме започнали с майл сървър и аз искам снимки. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Понеже мога да твърда , че разбирам нещо от часовници и съм притежател на много добър часовник нека да ви обясна нещо.Значи със сигурност момчето продава копие на такъв часовник , а не негов оригинал.Но копие не означава менте.Това са фирми ,който копират напълно дизайна и механизма на часовника.Има много добри копия на Брайтлинг, Омега,Ролекс и т.н. който не са евтини ментета за по 10лв, но също не са и оригинални. Надявам се че собственика не се е обидил , но ако може да ми докаже , че не е така, а това означава да постне тук серийния номер на часовника/все пак тези часовници си вървят с паспорти и едни много луксозни кутий/ и снимки , аз съм готов да му заплатя 2000лв. Но понеже съм наясно за какво става въпрос и съм виждал много копия , спекулатата , че този часовник е истински е неуместна. Който иска може да провери в нета по серийниа номер дали е истиски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelegrino Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Човек трябва да е меко казано малоумен, за да даде 350 лв. за часовник, който няма ДОКАЗАН произход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Който се поинтересува ще види колко струват тези часовници и защо го пускам с цена 350лв. Ina4e ot tazi marka 4asovnik pod 7 000$ (nov) nqma. snimkite utre. Поинтересувах се и разгледах сайтове за тази марка. Наистина става дума за цени в хиляди, но защо тогава продаваш нещо, което струва толкова за около $220 Логично е всеки нормален човек да си помисли, че часовника или е фалшив, или е откраднат И защо не качиш снимките тук, така че всички да ги видим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 за да си начешете крастата : часовника е от испания (там е откраднат) на гърба на часовнбика има 2 номера 733221 и 42005 Пак повтарям цената е такава защото смятам че на тази цена ще има интерес а които иска може да даде и повече снимките най късно утре когато ще съм на свясен комп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Часовника може би е това ? http://www.lauritz.com/Item/Item.aspx?Lang...=525156&nBids=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 за да си начешете крастата : часовника е от испания (там е откраднат) на гърба на часовнбика има 2 номера 733221 и 42005 Пак повтарям цената е такава защото смятам че на тази цена ще има интерес а които иска може да даде и повече снимките най късно утре когато ще съм на свясен комп. Sorry, от крадени неща няма да печелиш в нашия форум. Bye, bye... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 за да си начешете крастата : часовника е от испания (там е откраднат) на гърба на часовнбика има 2 номера 733221 и 42005 Пак повтарям цената е такава защото смятам че на тази цена ще има интерес а които иска може да даде и повече снимките най късно утре когато ще съм на свясен комп. Прати ми снимка на [email protected] ,но ако може от близък план за да се виждат детайлите и надписите....освен това ме интересува дали върви с кутията/предполагам , че не , но ..../ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 http://www.handwatches.com/watch_5_2433.html Това трябва да е със сигурност, поне според дадените номера. Обаче цената не е над 7000$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 500 dolara 4isto nov , po moite grubi smetki , taka kraden , 4isto nov 500dolara ako pi4a ne e bannat davam 200lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Тоя сайт е за replica watches.За тия, които Хармоника спомена Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Тоя сайт е за replica watches.За тия, които Хармоника спомена Това ми е добре известно, но за краден часовник (тоест без никакви документи) аз нямам повод да го приема за друг освен за replica. А съгласи се, че не е много лесно да се интересуваш за крадена вещ на стойност 5 цифрена сума в долари за доказване на произхода и. Мисля че в момента точно това е въпроса : Как да се докаже какъв е часовника - оригинален или копие? Иначе и аз съм сериозно заинтересуван от офертата - достатъчно време прекарах в нета да търся информация за марката и за модела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.