Jump to content
BulForum.com

Buy Procesor

Recommended Posts

Barton Mobile 2600+ 185 лв

prostaka .. neshto ne mi haresvash .. 1vo pogledni cenite v firmite kak stoqt togava naduvai .. davam ti nai mnogo 110 leva

2500+ Barton 135Лв.

vij za 100 leva moga da se zamislq .. ama za taq cena .. toi e 140 v magazina

prostaka .. neshto ne mi haresvash .. 1vo pogledni cenite v firmite kak stoqt togava naduvai .. davam ti nai mnogo 110 leva

Знаеш ли колко ми пука дали ти харесвам или не?Ей ся ша си го преместа в другия карчол

Кат не тъ устройват цените иди и си вземи от магазина за 140 лв 2500+.Току що ги докараха и пълно с такива и с мобилки. Има колкото искаш :sick

Знаеш ли колко ми пука дали ти харесвам или не?Ей ся ша си го преместа в другия карчол

Кат не тъ устройват цените иди и си вземи от магазина за 140 лв 2500+.Току що ги докараха и пълно с такива и с мобилки. Има колкото искаш :sick

vij sq pi4 .. iskash li da sa fanem na bas 4e sha ida v magazina i sha ti go pokaja tvoq za 140 ... ama ako ti go pokaja sha go platish li .. nali si mnoo otvoren .. kato ne ti haresva kolko pari ti davam predloji go na nqkoi drug po golqm bodala :D

vij sq pi4 .. iskash li da sa fanem na bas 4e sha ida v magazina i sha ti go pokaja tvoq za 140 ... ama ako ti go pokaja sha go platish li .. nali si mnoo otvoren .. kato ne ti haresva kolko pari ti davam predloji go na nqkoi drug po golqm bodala :D

Да 140 лв ги давам веднага за мобилем бартон чисто нов.Кажи къде ги има да си взема веднага?

Айде кажете ми къде има по 140 лв мобилни бартони да ги изкупа всичките чисто нови?

Да 140 лв ги давам веднага за мобилем бартон чисто нов.Кажи къде ги има да си взема веднага?

Айде кажете ми къде има по 140 лв мобилни бартони да ги изкупа всичките чисто нови?

Pari4ki imash li otvorko .. kvo stana .. shto ne sa fana za basa :P

недей така че ги има, и то на бая места :P

сорка за офтопика обаче 140лв струва 2400+ мобилен ... 2600+ да е 160лв МАХ ... каде отиваш с тия 185 :confused

emi i az tva mu raspraam 4e nqma da mu dam tolkos pari .. i 4e govori gluposti .. ama toi ne i ne

недей така че ги има, и то на бая места :P

сорка за офтопика обаче 140лв струва 2400+ мобилен ... 2600+ да е 160лв МАХ ... каде отиваш с тия 185 :confused

Добре съгласен съм кажете ми къде ги има на тия цени, да отида да си купя ,моля ви?

vij sq pi4 .. iskash li da sa fanem na bas 4e sha ida v magazina i sha ti go pokaja tvoq za 140
Ne zaslujavash .. otnoshenieto ti ne e korektno .. spasqvai sa

Ха-ха, имало ги навсякъде :)

Добре, че от време на време се появява някой такъв във форума, да се посмеем и да разпуснем :) Евала, давай в същия дух :)

Мими, че си луд(а|о) - вече разбрахме, ама там долу има едно бутонче, на което пише РМ. Не е лошо да го използваш, когато трябва да се разберете с някой. А, забравих - от РМ не се трупат постове :)

Добре съгласен съм кажете ми къде ги има на тия цени, да отида да си купя ,моля ви?

Как да ти кажат, като ги няма никъде ;)

Иначе всеки има право да продава за колкото си иска, стига да има кой да му го купи. Както и всеки има право да предлага такава цена, каквато счита, че му е изгодно. Считам, че разправиите за това трябва да са на РМ.

Как да ти кажат, като ги няма никъде ;)

как да ти кажат къде има като ще го вземеш за 140 и после ще го препродадеш на някой за 180 ?

Ха-ха, имало ги навсякъде :)

Добре, че от време на време се появява някой такъв във форума, да се посмеем и да разпуснем :) Евала, давай в същия дух :)

Иначе всеки има право да продава за колкото си иска, стига да има кой да му го купи.

Прав си абсолютно.Браво

:punk

Момчета не се карайте .. като се научите как да се дарйите и да проверявате по фирмите мойе да си погожорим пак на тая тема ..

НАМЕРИХ СИ ПРОЦЕСОР!!!!!!!

моля затворете темата!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...