Бегемот Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Продавам HDD Coler.Имам няколко бройки единична цена 4.50 лв. Нова цена 3.40 за бройка нова цена 3.40 лв за бройка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Продавам HDD Coler.Имам няколко бройки единична цена 4.50 лв.нова цена 3.40 лв за бройка Ако не шумят много, запази ми 2 като се видим на кафе другия път. Имаш 2 и 1 подарък от мен. Едит: Полека, че и другите ще помислят, че е някаква промоция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 16, 2006 Author Share Posted January 16, 2006 Имаш 2 Midex и 1 подарък от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlairProject Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 PROSTAKA, корпуса метален ли е, че не може да се разбере от снимката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 PROSTAKA, корпуса метален ли е, че не може да се разбере от снимката Корпуса е метален и да ви кажа е много безшумен невероятно постижение на китайската техника има ги по 3.20 лв в Кузмов електроник отидете и си вземете.Имат магазини в Кичука до Белите брези градинката,до Китайския ресторант на централна гара и на Данаил Николаев до Офис уан.Хардовете тряя се охлаждат си ебало майката Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Къде може д се види и купи това чудо на китайската техника? EDIT: Докато пиша и... вече отговорили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Къде може д се види и купи това чудо на китайската техника? Marvin мисля че знаеш къде е градинката на Белите брези в Кичука?Мисля че точно и ясно съм обяснил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.