Jump to content
BulForum.com

Продавам ВидеоКарта

Recommended Posts

GF 4200 , 128mb , 128b , Titanium AGP8x ,TV-out , Сменено е охлаждането преди 5 дена с по-добро , държи се идеално. 60лв.

karta3.jpg

karta2.jpg

GF 4200 , 128mb , 128b , Titanium AGP8x ,TV-out , Сменено е охлаждането преди 5 дена с по-добро , държи се идеално. 60лв.

Давам 40 лева,но искам охлаждането да е нормално,нещо не ми харесва да е "по-добро".

Ще си позволя един оффтопик с риск да си навлеча неприатности.

Картата че е аксле не е прави лошя защото моделите с 128МБ стандартно работят на 444Мhz а тази е на 513 точно колкото са с 64мб и реално я прави по-добра от примерно бившата ми Chainteck 4200 64мб с която правех по 14-15к на 3дмарк 2001.

Кажи на каква машина сте правили тестовете за да знаят хората.

Ако можеш кажи и колко наносекунди са чиповете и с оригиналния биос ли е картата?

П.П.

Ако беше пуснал темата преди месец щях да я купя но вече взех Hercules 9100 128Mb.

Ще си позволя един оффтопик с риск да си навлеча неприатности.

Картата че е аксле не е прави лошя защото моделите с 128МБ стандартно работят на 444Мhz а тази е на 513 точно колкото са с 64мб и реално я прави по-добра от примерно бившата ми Chainteck 4200 64мб с която правех по 14-15к на 3дмарк 2001.

Кажи на каква машина сте правили тестовете за да знаят хората.

Ако можеш кажи и колко наносекунди са чиповете и с оригиналния биос ли е картата?

П.П.

Ако беше пуснал темата преди месец щях да я купя но вече взех Hercules 9100 128Mb.

Tool , прави тестовете , да каже той на какъв компютър е пуснал и как се държи - аз си нямам на представа.

Zna4i kartata e s 4ns pamet na Samsung!

Kartata e ot pyrvata revizia na AXLE predi da pusnat smotanite broiki.

BIOSa e originalnia,a otnosno potenciala za klok nemoga da kaja,za6toto ne sme ia klokvali.

Testa e praven na konfiguracia s;

CPU Athlon 1700+

MB ASRock K7S41GX

256Mb Ram DDR 400

Mislia,4e 9000t e dobre za tazi konfiguracia.

Sorry za 6liokavicata,no niamam klirilica.

:bgrin:

Предлагам и замяна за Gigabyte Radeon 9200 128bit/128MB, повече инфо за картата тук:

http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=36564&hl=

това е карта с която съм в момента.

Знам че като производителност картите не са с голяма разлика, но съм фен на nVidia.

Предлагам и замяна за Gigabyte Radeon 9200 128bit/128MB, повече инфо за картата тук:

http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=36564&hl=

това е карта с която съм в момента.

Знам че като производителност картите не са с голяма разлика, но съм фен на nVidia.

Казах вече не ме интересува бартер , а пари , тъй като картата не е моя. Все пак благодаря за предложението.

Казах вече не ме интересува бартер , а пари , тъй като картата не е моя. Все пак благодаря за предложението.

Aми освен със TED да завъртим една трампа. Аз да взема картата пък после да я трампя със Тошо защото аз пък съм фен на Ати. :)

Аз ще я взема на цената от 55 лева! Бих искал и старото й охлаждане и каквото там е имало в комплектовката -кабел, диск с драйвери и пр.

свържи се с мен по icq

още днес я взимам

( ако ми я донесеш де ;) )

Интересно за какво иде реч тука, след като аз съм писал че искам да я взема на посочената цена. Или, може би, се обръщаш към мен?

Интересно за какво иде реч тука,.....

Ми за какво :) ... или за прецакване или за недоглеждане :) , ако е първото няма да си ти - първия потърпевш :)

Ми за какво :) ... или за прецакване или за недоглеждане :) , ако е първото няма да си ти - първия потърпевш :)

Така...

Първо, предлагам на модераторите да те накажат.

Това не ти е първия безмислен пост тука.

Второ, неискам да го прецакван онзи

но той е с претенции ( тва да има онова да има )

продавача сам решава на кой да я продаде.

Трето, много мразя лапетии като теб дето се правят на чесни.

Я попитай в тоя форум дали някога някой съм прецакал

или не съм му помогнал с съвет ако мога.

foxy, понеже наистина силата му е в безсмислените постове си спечелва спечеленото :) Честито да му е. Ако автора на темата не ви продаде картата на един от вас или реши, че трябва да вдигне цената това ще е некоректно и се надявам да ме уведомите за да видим какво ще направим с него.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...