PSYCHOSIS Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Докато бях в Щатите си поръчах от Англия една кофа презервативи с аромат на ванилия-карамел. Готини са, лесно се слагат и са добре лубрикирани. Лошото е, че ароматът ни омръзна. И реших да пробвам да понамаля останалото количество. Останали са ми около 60. Единична цена - 50 ст. При покупка над 20 - единичка цена 45 ст. При покупка над 40 - единична цена 40 ст. Ето линк към страницата, от която ги поръчах - тук. Разликата е само, че са в правоъгълна, а не квадратна опаковка. Голям праз Не очаквам наплив от желаещи, но колкото - толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Бартер искаш ли? Имам обикновенни и грапави. И двата вида за без аромати. Давам 2 мои за един твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 А не даваш ли една бройка за проба и след т ва евентуално при добри резултати да се купуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Бартер не ме вълнува. И разбира се, че давам една бройка за проба - 50ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 kak im e sroka na godnost ? komentar po cenata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 26, 2005 Author Share Posted December 26, 2005 Годни са до март 2010. Какъв коментар по цената? Вече имам продадени 10 и заявка за още 10, така че не мисля, че цената е висока. Може да се направи още отстъпка, но при големи заявки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 А не даваш ли една бройка за проба и след т ва евентуално при добри резултати да се купуват Ха..ха....това ми звучи като..."пробвам и ако ми стане..." или "...ако жената остане доволна..." @Боре, като се видим някъде мога да взема десетина за асортимент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.