Dimitar_90 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 По телевизията днес чух, че в Пловдив имало застраховки ГО по 50лв. Та някой ако предлага нещо по тънко или знае къде има нека пише... Надявам се темата да бъде полезна и за други. Конкретно на мен ми трябва ГО за автомобил 1.9 дизел, на ниво мини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 И аз се интересувам,наи евтиното досега кьдето сьм чул на сточна гара 83 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Оправи си малко заглавието, защото си помислих, че търсиш играта ГО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Тук По-долу има една таблица... най-евтино ще излезе май в БИ, ама чак пък 50 не ми се вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 По телевизията днес чух, че в Пловдив имало застраховки ГО по 50лв. Та някой ако предлага нещо по тънко или знае къде има нека пише... Надявам се темата да бъде полезна и за други.Конкретно на мен ми трябва ГО за автомобил 1.9 дизел, на ниво мини. И аз се ослушвам за нещопо-изгодно, ама засега май съм пак във Витоша. От доста години се застраховам при тях и засега не съм имал проблем. Офертата им за момента е 90лв. + бонус безплатен преглед. Все пак ако някой намери нещо по-изгодно, ама при читав застраховател, да пише тук - всички дето караме коли ни интересува. Иначе освен Витоша в базар Илиенци на Брезовско в търговиите на една маса седи една мадама и прави застраговки към ДЗИ за 102лв. с безплатен преглед (плащало се само около 4лв. държавна такса) и безплатна членска карта за СБА - дава ти право веднъж годишно да ползваш безплатно пътна помощ до 25км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 22, 2005 Author Share Posted December 22, 2005 Да знам ги всички тези фирми, но по ТВ-то няколко пъти слушам, че има по 50 кинта. Също тъка съветват да не се бърза, че щели да паднат след Коледа, но не знам и аз какво да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Ами аз чух,че в ДЗИ ако платиш кеш ти излизала 78 лева.А на 4 вноски 94 лева.Това е ако отидеш директно в ДЗИ.Иначе в наща служба един колега предлага пак на ДЗИ-80 лева за автомобили до 2500 кубика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Разбрах,че в "ЛевИнс" било 46 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Разбрах,че в "ЛевИнс" било 46 лв ето ти цените Левинс и ДЗИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 teq levski s patlak sus sigurnost sa nai-golemite mo6enizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 Разбрах,че в "ЛевИнс" било 46 лв Ако ми кажеш къде точно има по 46лв. ще съм много доволен. Кой ги прави? Къде? Телефон на някой човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Внимавай само тая застраховка да я направиш някъде, където после ако ти се наложи да я ползваш да можеш, а не да ти излезе петорно и десеторно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted December 23, 2005 Author Share Posted December 23, 2005 Честно казано ме устройва и такава за каквато говори Стефан. Та ако някой знае и менте пак може. Чух, че по руския пазар имало и мисля тези дни да отида. Но не бързам, защото моята е до 13-14 януари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.