Jump to content
BulForum.com

Търся ГО

Recommended Posts

По телевизията днес чух, че в Пловдив имало застраховки ГО по 50лв. Та някой ако предлага нещо по тънко или знае къде има нека пише... Надявам се темата да бъде полезна и за други.

Конкретно на мен ми трябва ГО за автомобил 1.9 дизел, на ниво мини.

По телевизията днес чух, че в Пловдив имало застраховки ГО по 50лв. Та някой ако предлага нещо по тънко или знае къде има нека пише... Надявам се темата да бъде полезна и за други.

Конкретно на мен ми трябва ГО за автомобил 1.9 дизел, на ниво мини.

И аз се ослушвам за нещопо-изгодно, ама засега май съм пак във Витоша. От доста години се застраховам при тях и засега не съм имал проблем. Офертата им за момента е 90лв. + бонус безплатен преглед. Все пак ако някой намери нещо по-изгодно, ама при читав застраховател, да пише тук - всички дето караме коли ни интересува. :)

Иначе освен Витоша в базар Илиенци на Брезовско в търговиите на една маса седи една мадама и прави застраговки към ДЗИ за 102лв. с безплатен преглед (плащало се само около 4лв. държавна такса) и безплатна членска карта за СБА - дава ти право веднъж годишно да ползваш безплатно пътна помощ до 25км.

Да знам ги всички тези фирми, но по ТВ-то няколко пъти слушам, че има по 50 кинта. Също тъка съветват да не се бърза, че щели да паднат след Коледа, но не знам и аз какво да кажа.

Ами аз чух,че в ДЗИ ако платиш кеш ти излизала 78 лева.А на 4 вноски 94 лева.Това е ако отидеш директно в ДЗИ.Иначе в наща служба един колега предлага пак на ДЗИ-80 лева за автомобили до 2500 кубика.

Внимавай само тая застраховка да я направиш някъде, където после ако ти се наложи да я ползваш да можеш, а не да ти излезе петорно и десеторно.

Честно казано ме устройва и такава за каквато говори Стефан. Та ако някой знае и менте пак може. Чух, че по руския пазар имало и мисля тези дни да отида. Но не бързам, защото моята е до 13-14 януари.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...