aristotel19 Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Kolegi imam nujda ot takova dano da e FCPGA za da podarja Celeron 733 Mhz, i s 3 DIMM slota za pamet, ako e zaedno s ATX-CASE sashto stava daje oshte po dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Kolegi imam nujda ot takova dano da e FCPGA za da podarja Celeron 733 Mhz, i s 3 DIMM slota za pamet,ako e zaedno s ATX-CASE sashto stava daje oshte po dobre \ 30 usd и си в бизнеса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 От кога човека където ни търсеше работа стана "КОЛЕГА"? Ako iskash da pechelish pari vzemi si nameri nekva rabota, ako ne mojesh pishi PM shte ti namerq podhodqshta "ako imash sredno obrazovanie de",na tezi s osnovno vse oshte mi sa slabi pozicite ta da pomagam И много е интересно защо търсиш тука: Vie nqmate li si druga rabota ami gledate da izkqrite nekva jalta stotinka kato kupvate i preprodavate charkolaci Или по-точно: Кому .... търсиш тука! Та най добре е да идеш на ГАРА-та Razlikata mejdu vas i tezi mangali na garata deto prodavat e pochti nikva и там ще намериш не само сокет 370,ами и 370мм ЦИГАНСКА гаубица,която да ти удовлетвори нагона: Ako nqkoi se chuvstva obiden da se obadi da go i she mu mine Съжалявам за ОФФ-а,аристолтечо, но много помня,като СЛОН! А тези(СЛОНОВЕТЕ) трудно се джасат! Макар и да имаш мерак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristotel19 Posted December 2, 2005 Author Share Posted December 2, 2005 Vij sq NONSANE nemoje da te gledam na hilqdi forumi da mi kOpuvash i preprUdavash - na ceni chesto po golemi ot firmite v Plovdiv,(kazvam v PLD shtoto ot Sf si dostavqm chisto novi po evtini ot tvoite) i da mi namalqsh s 1lv kato vidish che ne ti varvqt boklucite. Da ti kaja taka biznes ne se varti (ako za teb da prodadesh nqkvi charkoluci e biznes). Ne che imam neshto protiv teb obache prechish i ne si korekten kam ostanalite Tiq forumi ne sa ROMSKI BITACI a prosto horata v tqh si namirat tova koeto im trqbva i prodavat tova koeto ne im trabva - i vseki e dovolen. I taka shte badi dokato takiva kato tebe ne go obarnat na ROMSKI BITAK Ako nerazbirash tova zdrave da e, - takiva kato teb sa vremenno qvlenie i rano ili kasno bivat othvarlini Za firmaliqta sam se obarkal zashtoto skoro razbrah che si ima firma i magazin momcheto i e korekten, ami vzemi primer ot nego. NO da vzema da ti pomogna Idi v Pic tam v momenta se tarsi chovek za prodajba na chasti 250-300lv - Kaji che az sam te preporachal(Kiril Stefanov) shte te vzemat. P.S i ako se obijdash sajelqvam(vsashtnost izobshto ne sajelqvam, a se darja kulturno) Prosto ti kazvam istinata pravo v ochite A ti zamisli li se dali ne obijdash onova momche koeto go napadna vav Foruma che uj bil s dva nicka i e povoda da ti izpisha tiq istini, obache ako ti ne mojesh da se osaznaesh e dobre kogato drug ti pomogne Prosto se draj korektno za da se darjat taka i ostanalite s teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
stapos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Мухаааа сиир да става ама не е за форума. Доста си е коректен даже бих казал "Нонсан". Твърдо съм зад него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Съгласен съм със stapos. Аристотеле, по името ти личи, че си мислител, но някои неща не си домислил. Прав си за целта на форумите, но ВЪОБЩЕ не си прав за ромските битаци. И аз съм от тия с фирмите и ако аз пиша всичко, което мога да предложа, ще запълня сам форума. Целта е тук да предложим, това което според нас е на сметка и си заслужава да се купи и, освен това, го има например само при нас. А и никого не караме насила да купува. Вярно е, че тук хората търсят каквото им трябва, ама някой трябва да го предложи. Това се нарича пазар и на него (търсенето и предлагането) се основава пазарната икономика. Много аргументи мога да изпиша, че тук не е ромски битак, но не виждам смисъл. И друго Аристотеле, не ми търси работа за 250-300лв. Смешно е. Ходи ти да работиш там. По същество - виж това: http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=37117 Последно - пиши на КИРИЛИЦА. Поне от уважение към тези, дето ще се мъчат да ти разчитат писанията, а и към Кирил и Методи, дето са се мъчили да ти дадат азбука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Za firmaliqta sam se obarkal zashtoto skoro razbrah che si ima firma i magazin momcheto i e korekten..... Ей за тая приказка "МОМЧЕТО" ( явно от сърце ) съм готов да ти направя още 10% отстъпка за дъното Не е малко 19-годишен младеж (предполагам по аватара, а и по емоционалните постове) да нарече 42-годишен чичко "МОМЧЕ", мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Извинявам се за офтопика, но и аз реших да се вкл. в спора. aristotel19 в този форум всеки продава каквото си иска и на колко си иска,никой не може да те задължи да купиш даден продукт. По отношения на Спора ти с Пonsan мога да ти кажа само едно:Човека е много точен и коректен и това могат да го потвърдят доста хора в този форум. И не мисли,че човека няма какво да прави -затова "Копува" и Препродава и от това си вади както ти се изрази някакви си"Жълти стотинки" и ако не си ти да му намериш работа ще си умре от глад. Доколкото знам човека си има Работа и не търси такава. И си вкарай един кирилизатор,че не мога да ти прочета маймуниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 OFF! 42-годишен чичко Пу, пу, да не те хващат уроки, Миро, не ти личат! (Не в смисъл, че са ти инфантилни постовете или нещо подобно! Лични впечатления.) OFF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.