Jump to content
BulForum.com

Левски-Олимпик Марсилия


marto_palen_hal

Recommended Posts

Следващата седмица в четвъртък "сините" играят с Олимпик Марсилия.Според вас какви са шансовете на нашите в този мач.Според мен Левски могат да вземат дори и максималното,но маи и точка им е достатъчна за продължаване в следващата фаза.Някои от вас ще ходи ли в София за мачa,защото аз смятам да отида,за да донеса късмет на нашите. :)

Link to comment
Share on other sites

При очертаващия се хикс межу Хееренвеен и ОМ ставаше много завързано в групата, но добре, че беше тоя балъшки съдия да им даде дузпа накрая. Сега Марсилия са явни фаворити в групата и със сигурност минават напред. Може и да се отпуснат и да хванем нещо. Колкото и налудничаво да звучи при съотношението на положенията и силите, дори и срещу ЦСКА се видя, че може да се извади нещо. При липсата на мотивация у франсетата, мога да се надявам на хикс, който почти сигурно да класира сините преди мача с Хееренвеен.

Link to comment
Share on other sites

От 7 дни спорт:

Седем варианта пред Левски за класиране

ВАРИАНТ I

Левски - Олимпик (1), Динамо Б - ЦСКА М (без значение от резултата)

Победа над Олимпик (Марсилия), без значение с какъв резултат, гарантира на Левски класиране за 1/16 финалите на турнира. Сините ще съберат 6 точки и независимо от изхода на останалите мачове до края те ще са минимум трети в групата. Последният им съперник Хееренвеен може да събере най-много 5 точки. Активът на Динамо (Букурещ) и на ЦСКА (Москва) зависи от срещата помежду им в четвъртък. За руснаците това е последен мач в групата и при загуба остават с 4 т. При успех на ЦСКА Динамо ще е с 2 т. и дори да бие Олимпик, активът на румънците ще набъбне до 5 т.

ВАРИАНТ II

Левски - Олимпик М (Х), Динамо Б - ЦСКА М (1)

Равенство на Герена и победа на Динамо (Букурещ) също може да отвори пътя на Левски към следващата фаза. Първото условие обаче е сините да завършат поне 1:1, а ЦСКА да не вкара в Румъния или да падне с разлика от два гола. Второто - българите да не губят с много от Хееренвеен в последния кръг. И третото - французите да спечелят срещу Динамо на 14 декември.

Например: Левски измъква 1:1 от Олимпик и става с 4 т. и голова разлика 3:3. ЦСКА пък губи с 0:1 и ще е с 4 т. и голова разлика 3:4. На сините обаче им остава още една среща в Хееренвеен. При 0:1 там показателите им с московския тим ще са напълно равни, но Левски има гол на чужд терен, а армейците нула. Динамо се отървава само с 0:1 във Франция и става с 4 т. и голова разлика 1:2.

ВАРИАНТ III

Левски - Олимпик М (Х), Динамо Б - ЦСКА М (Х)

При хиксове в София и Букурещ Левски не трябва да губи и от Хееренвеен. Вариантът с равенство в Холандия може да се окаже печеливш за сините, но зависи дали ЦСКА ще вкара гол или повече срещу Динамо. Ако руснаците си тръгнат с 0:0, тогава българите ги урежда и два пъти по 0:0 - с Олимпик и с Хееренвеен. В противен случай за 180 минути Левски трябва да отбележи поне толкова, колкото ЦСКА за 90 мин.

ВАРИАНТ IV

Левски - Олимпик М (Х), Динамо Б - ЦСКА М (2)

Ако Левски удържи равен с Олимпик, а ЦСКА спечели в Букурещ, сините отново не трябва да губят от Хееренвеен. Хикс в Холандия класира българите за следващата фаза.

ВАРИАНТ V

Левски - Олимпик М (2), Динамо Б - ЦСКА М (1)

При положение че сините загубят на Герена, а Динамо бие ЦСКА, тогава задачата пред тима на Станимир Стоилов се усложнява. Единият вариант, който ще класира Левски, е задължителен успех срещу Хееренвеен. Точният резултат е без значение. Възможно е българите да продължат и при равен в Холандия, но преди това не трябва да падат с повече от един гол разлика в София, а Динамо трябва да спечели поне с два срещу ЦСКА. Другият вариант е Олимпик да отнесе с разлика Динамо (Букурещ) в последния кръг.

ВАРИАНТ VI

Левски - Олимпик М (2), Динамо Б - ЦСКА М (Х)

Загуба на Левски от Олимпик и равенство в Букурещ също оставя сините в играта. Пътят им към 1/16 финалите минава през победа в Холандия. Хиксът ще е достатъчен само ако Динамо (Букурещ) не спечели при гостуването си на Олимпик.

ВАРИАНТ VII

Левски - Олимпик М (2), Динамо Б - ЦСКА М (2)

Победи на Олимпик и ЦСКА класират двата тима напред. Левски ще запази третото място и за да продължи, му стига равен в Холандия, без значение дали Динамо ще бие във Франция.

Link to comment
Share on other sites

може и да успеят да устискат 0:0

вече съм на друго мнение-хареса ми играта на марсилия в мача с монако и ще заложа на тях,дори съм го играл 2 в еврофутбол...

Link to comment
Share on other sites

ВАРИАНТ VII

Левски - Олимпик М (2), Динамо Б - ЦСКА М (2)

Победи на Олимпик и ЦСКА класират двата тима напред. Левски ще запази третото място и за да продължи, му стига равен в Холандия, без значение дали Динамо ще бие във Франция.

Това изглежда добре :)

Дано се получи!

Link to comment
Share on other sites

Аз си мечтая за вариант едно :rolleyes: Но хиксът също ни устройва,но ако обстоятелствата се стекат,така че да не трябва да губим от Хееренвеен ще е страшно,защото холандците са добър отбор.Ох, не знам вече ай дано да стане чудото и да ги бием франсетата

Link to comment
Share on other sites

Ох, Ицо Йовов... Едно време мислех, че ще ни бъде най-добрият играч (български имам предвид), но в Германия му се позатри кариерата. Показа невероятна класа, нерви, техника...абе велик гол. Дано да задържим сега.

Link to comment
Share on other sites

Гледам и не вярвам....ако някой ми беше казал че Литекс ще се класира Левски ще бие Марсилия и ЦСКА ще бие Викинг и ще има шанс и те да се класират щях да му се изсмея в лицето майна!!!Оле ебати кефа!!!Мога да кажа е съм ГОРД!!!Браво!!!България над всичко!!!

Link to comment
Share on other sites

Страхотен мач. Невероятен Левски! Надиграха ОМ като едното нищо. Може и да се каже, че са играли без мотивация и с резервен състав (въпреки че всичките им звезди влезнаха), но факт е, че Левски владееше повече топката, имаше повече положения (половинчати и чисти) и заслужено победи. Направо не мога да го повярвам. Изключителен мач за Ричард Еромоигбе, Йовов, Бардон и Мечо Телкийски. Всички играха добре разбира се, но тия 4мата просто бяха върхът. През първото полувреме мачът беше равностоен, защото на Валери му беше много трудно сам. След гола ОМ се отвориха и Бабангида имаше 2-3 чисти положения и можеше да реши мача рано рано, но и така става. Едно голямо браво за нашите.

Динамо бие ЦСКА, а Левски излиза от групата.

Link to comment
Share on other sites

Невероятен мач! Невероятен гол! Отличен за Мъри Стоилов! Това безспорно е един от най-добрите мачове на Левски, които съм наблюдавал. Победата срещу Оксер беше измъчена, срещу Марсилия - фантастична.

Link to comment
Share on other sites

Не обичам говедата, става ли въпрос обаче за евромачове и за БЪЛГАРИЯ винаги ще ги подкрепям!

Невероятна победа, страхотен гол!

Тази година просто не мога да разбера какво става с всички БГ отбори в евротурнирите.Ние се надявахме 1 да влезе в групите, то влезоха 3.Сега вече 2 от тях продължиха, а и ЦСКА имат реални шансове да продължът също!

 

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ :excl:

Link to comment
Share on other sites

Не обичам говедата, става ли въпрос обаче за евромачове и за БЪЛГАРИЯ винаги ще ги подкрепям!

Невероятна победа, страхотен гол!

Yes! А пък колко се кефя, че именно на Бартез му се случи тази случка просто думи нямам...

 

Дано сега като помиришат големите мангизи родните грандове се стимулират, мобилизират, амбицират и продължат да ни радват! :punk

Link to comment
Share on other sites

Левски изиграха чудесен мач, а голът на Йовов беше феноменален !

Като се има навпредвид, че ни отрезаха един гол заради никаква засада, пак е добре :)

 

Носителят на купата на UEFA ЦСКА МОСКВА напусна турнира след загубата от Динамо Букурещ.Не ми се мисли колко бесни ще са Газаев и Роман Абрамович

Е защо ?

Ако Динамо падне с 3 гола от Олимпик, би трябвало ЦСКА да излезне на 3-та позиция...

:confused

Link to comment
Share on other sites

Мисля,че е време Стоичков да спре да се оплаква от слабото ни вътрешно първенство и да започне да вика футболисти от Левски,ЦСКА и Литекс,а не да вика от Славия и Локо Сф и после да се оплаква от тях.Йовов е играч от световна класа и Левски замалко да го провалят заради налагането на Валери

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...