Jump to content
BulForum.com

Sell: GeForce 6600

Recommended Posts

Продавам: Gainward PowerPack! Ultra/1760 TV-DVI AGP 128Mb със оставаща гаранция над две години и половина.

Цена 160 лева.

Значи картата на вид е това.

Ето и комплекта и малко бля, бля, глупости за ядрото:

· 8 Pixels per clock

· CineFX 3.0

· PureVideo Technology

· UltraShadow II

· 64bit Texturefiltering

· 64bit Textureblending

· Intellisample 3.0

· ForceWare UDA

· nView Multi-Display

· DVC 3.0

· DirectX 9.0x Support

· Shader Model 3.0

· OpenGL 1.5 Support

Паметта е със добавени от мен алуминиеви рам синкова и е сложен биос от "ASUS N6600" с който може да се ползва Splendid i ASUS Enchanted Driver за по-реалистично гледане на филми и DVD-та при желание на купувач веднага мога да префлашна картата с оригиналния биос.

Към коя фирма е оставащатата гаранция и колко струва нова без ДДС, че нещо не намирам такава аз, за да се ориентирам и направя сметката.

Картата е закупена от ASBIS на 17.10.2005 и е в гаранция до 17.10.2008.

Цените са от склада, без ДДС(София) - 115$ като ддс-то е задължително, някой ако иска може да се опита да я вземе без, ще го черпа една бира :D.

За гаранцията не е проблем че е взета от София, при повереда можете да я пратите с куриер, като няма опасност да бъдете "запалени" и от офиса ще се свържат с вас щом получят картата, на гаранционната карта е написано всичко което ви е нужно но се съмнявам да се стигне до там.

EDIT:Снощи със скромната си машинка и клока от подписа изкарах 3100 точки на 3DMark 2005, но процесора спъва картата а тя може много повече но не и на моята машина, мисля това е едно идеално решение за сокет 754 - 64битова game система.

Добре де, клокни си цпуто на 3200+

и дай резултати.

Доволен съм от картата и производителността която предлага за тези пари но eдин познат продаваше неговото Gigabyte 6600GT и реших да направя ъпгрейд и за това продавам картата, нищо и няма и си работи идеално.

За повече информация вижете първият и 13-тия пост на темата.

Моля темата да бъде изтрита, ако някой я погледне преди това да бъде сторено и се интересува от картата може да се разберем не лични за цената, ако няма такива картата остава за лично ползване.

Приятен ден на всички и висчко най-добро.

Преди да ти заклю4ат темата или изтрият . , да ти поясня нещо , което не мисля 4е е офтопик и е важно за темата ти , гледам си отворил въпроса за гаранцията в другата тема дето се прави ш на онеправдан .... но картата ти няма никаква гаранция , докато е Асус-ки биос !!! гаранцията си остава ( и то не при вси4ки пройзводители ) само , ако картата е флашната с биос на пройзводителя си .. в слу4ая Гайнуорд , веднага щом използваш биос на друг пройзводител - забравяш за гаранцията !!!

Не искам нито да ти подбивам цената , нито да ти развалям продажбата , само ти изяснявам защо народа се изтрепва за твоята карта , това което ти смяташ за плюс (префлашването с Асус-биос) е всъщност голям минус за картата !

Ако в момента картата ти е още с Асус-ки биос , то тя НЯМА ГАРАНЦИЯ , така 4е си коригирай обявата !

Мисля 4е няма нужда да давам оферта за да вкарвам този пост в правилата !!!

ЕДИТ : знаех си 4е ще излезеш с номера 4е в сервиза едва ли ще разпояват 4ипа да прверят дали е префлашван , но ме домързя да ти напиша отговора предварително :) .. за това пък Стефан е свършил тази работа :) ... но има още един момент , представи си 4е картата на е изгоряла а дава някакъв дефект , който не позволява префлаш от твоя страна , но пък се отстранява лесно , напр. с смяна на някой елемент в сервиз .... тогава след ремонта , веднага ше те хванат 4е си флашкал !

EDIT2 :

Foxy i ti Stefan, ............. no na was qvno wi lipswat znaniq, opit i sdrujanost, pisna mi ot vas. :sayjin

Като гледа 4овек писанията ти найстина е трудно да се сдържа , но за знанията и опита - не си прав , по-лошо .... даже изглеждаш смешен !

Бях се обърнал към support-a на Gainward точно по този въпрос с биоса но не получих отговор и защо ли :D

Cнощи съм гледал биоси заради мухата моято ми пусна и се чудех накрая защо си изгубих времато въпреки че установих още разлики м/у различните версии на биосите с които разполагах като разлики м/у тези на двата производители няма освен ID-тата, имам и нов и стар биос за чист асус 6600, като при новия всичко съвпадаше с този от Gainward и при него също ядрото беше ограничено до 450Mhz.

Относно плюсовете, както си видял в hardwarebg.com съм писал за тях и на някои хора им харесва за разлика от @Foxy и не знам как констатира че при смяна на биос гаранцията отпада, като вече хората даже предлагат карти със сменени охладители на Zalman и гарантират за това, ще спомена два плюса на биоса:

1.

Картата вече се клоква до стабилини 551 мегахерца за сметка на предишния максимум от 450.

2.

Сплендид е една приятна и според мен добра програма за гледане на двд и *.avi при моя скапан монитор се забелязват качествата и, като мога само да си мисля какво би било при по-свястен монитор, аз не само играя игри ами гледам игрални и манга филми и обичам като гледам всичко да е на ниво за да мога да се насладя както подобава.

Напротив, в сервиза ще си направят всички проверки, които трябва и със сменения биос няма да ти признаят гаранцията ! Пробвано е ! Не е въпроса кое е хубаво, кое на кой харесва и на кой - не, а че ти продаваш нещо, за което твърдиш, че е в гаранция,а тя е невалидна...Хората, които продават карти със сменени охладители(особено в хардуербг) ако твърдят, че въпросната карта има гаранция ти дават и оригиналния охладител, че ако стане нещо да можеш да си го сложиш! Айде моля ти се, тука не ядем доматите с колците, стига ни прави на балъци ! Наслаждавай си се на филмите и на игрите, защото след всичките ти писания тука не вярвам да се намери някой да ти купи картата...

При желание от страна на сериозен купувач който не мисли да оуверклоква заради прираста в производителността на картата ще му я префлашна с оригиналния биос и ще бъде в вида в който съм я взел, или ще му го дам на дискета както правели хората и ти давали и ориджинала да си го имаш за всеки случай палячо.

Има хора които искат да я купят но заради оптимисти като тебе ги е страх да не съм предния нареждач и да се опарят, все пак парите не се берат по дърветата.

Стефчо ходи да береш доматите и не пиши без да те интересува на мене ми дреме и без това ми омръзна вече да правя подаръци, защо някой не ми продава на мене нещо на една седмица след като е купено за 50-60 лева по-малко ами става обратното ?

Ами ти може и да не си поредния нареждач ама ще ги вкараш в беля хората, че като им изгори картата, защото някой се е мъчил да я пуска на 600 мхз ще се вкарат в беля да търсят програматори и оригинални биоси...

Събирай си там паричките за ГТ-то и недей ни прави на балъци, ти още като си го извадил от кутията е поевтиняло с 50-60 лева, ама не ти отърва. Мен всъщност ме интересува такава карта, но ме е яд, че изпуснах тази на LifeFeel ;)

Foxy i ti Stefan, zashto mi pishete po temata ne jelaq vashite mneniq tuk ako iskate da mi kajete neshto molq na lichno ili da se sreshtnem na jivo za da se opravim kato horata, spored mine pishete pylni fantazii ili prosto vi e qd za neshto i az ne znam za kakvo.

Preflasha ne maha garanciqta ako kartata defektira i se remontira ot drugo mqsto a ne ot kydeto trqbva da se zanese garanciq nqma ve4e, ako smenq ohlajdane garanciq sushto nqma, mislq pisyl sim gore na chist bylgarski che kartata moga da q preflahna s originalniq bios no vie si znaete edno, ako iskam moga da q flashna s bios ot GT i posle pak da q preflashna s originalniq pravil sym go i predi s druga i drugi karti i znam kakwo pravq no na was qvno wi lipswat znaniq, opit i sdrujanost, pisna mi ot vas. :sayjin

• 3 weeks later...

Нова цена - 175 лева.

Едит- в момента играя новото нфс и фреймовете са вариращи от 35, 50 - 65 и нямам проблеми като повечето ефекти са на високо ниво със АА 2х, само сенките са намалени до минимум.

П.П.

Моля да се спре безсмиления спам, понеже видях още една опропастена тема за Gainward 6200/64bit от хора чиито никове няма да цитирам, само ще вметна че 64битов 6200 след клок може да смачка всяка нормална 9550, единствно инфинити не ГеКюбе рулира :)

......само ще вметна че 64битов 6200 след клок може да смачка всяка нормална 9550 ако ще и да е с волт-мод

Ами тва вмятане за 64 битовата 6200 и нейните възможности е най - невероятната глупост която можеше да напишеш :) .... и ти прекрасно знаеш 4е при писането на такива рекламни глупости и заблуди , темата ти е невъзможно да остане без "спам" ... по простата при4ина , 4е глупостите който пишеш са спам , на мен ми е пределно ясно 4е ги пишеш наро4но само и само да предизвикаш безмислен спор с цел "ЪП"-ване на темата ти ... дано и модераторите да го разбират така , щото ве4е прекаляваш найстина !

Прекрасно знаеш , 4е 4овек който не е на ясно с пройзводителноста на картите от 6-та серия едва ли ще тръгне да купува от форума и въпреки тва продължаваш да ръсиш невероятни сравнения .. ей тва за мен си е 4ист спам и ъп-ване !

Айде успех с продажбата !

За 6200 съм преувеличил малко с волт-модовете но все пак виж това --> http://www.digital-daily.com/video/nv-gf6200agp-roundup/ <-- според мен теста е обективен защото при него картите не са спъвани от бавен процесор и реално се виждат преимуществените качества на една 64битова

6200 пред 9550.

Не целя ъпване не тамата аз даже я търсих с търсачката на форума и там точно видях как една тема за Gainward 6200 на един ден беше омацана от хора като тебе и имаше предпоставки че картата на човека била много слаба и за това можели да му дадат 100 лева(момчето искаше 132лв.) щото била по-бавна от 9550 а това просто НЕ е истина, има ревюта в интернет които показват обратното(особенно в новите заглавия), но все пак ти и вие сте специалистите в този форум и знаете ;)

Аз май не продавам 64bit/6200 че да и правя реклама или ти знаеш по-добре от мене каква карта продавам :P

Сигурно пак ще заблудя хората като кажа че един Fx 5900 изкарва близо 20к на 2001Марк, и около 1200 на 2005 и че 6600 е точно 2.5х по-бърза от него в DirectX 9.0 дори и след оптимален оуверклок и на двете карти в марк 2005.

След броени дни ще сме в 2006-та година, да се придържаме към новите стандарти и да са замислим чв масово ще навлиза HDR,BLOOM и сумати нови щуротии целящи реализъм в новите игри които просто ще се водят "TheWayItsMeantToBePlayed" въпреки че не ни се харесва просто си е така, "ще поживеем и ще видим" както казва една приятелка и аз наистиа искам да видя какво ще излезна от цялата тази видео революция и всичкия този главозамайващ прогрес който можеби ще бъде съчетан в 3DMark2006, ако има скоро такъв и дали този път ще можем да се порадваме и на 1000 точко според фреймовете на екара един бог знае, 3DFx Power !

Foxy ако имаш мнение изрази го на лачни, ако мислиш че пак заблуждавам хората дай връзка и доказатлесто за това плюс факти както сметнеш че ще бъде достоверно направи го на своя отговорност, ти и без това действаш доста вироглаво, предполагам си зодия Телец ;) може и Овен.

Нека някой модератор да погледне темата и да прецени.

До колкото знам и съм чел е позволено да се ъпне тема само ако има някаква промяна и тя беше от моя страна със обявяването на нова цена.

• 2 weeks later...

Нова цена, 155 лева, хайде че вече имам сериозно предложение от 100 лева за картата :huh:.

Редакция:

Не мога да ви разбера, какви изпълнения ?

Гледам, нормалните хора в хардуербг продават карта със сменено охлаждане и моднат биос от Ultra вариант вместо от чистата, става въпрос за 6800, която струва много повече и ви дават гаранция, а моята карта не била в ред че съм и сложил алуминиви синкове и съм я префлашнал с друг биос с който работи и като се има в предвид че почти цялата серия или пoне повечто 6600 ползват ЕДНАКВИ биоси с разлчни ID-та: Sparkle 6600,ASUS N6600,Galaxy 6600, Gainward 6600 и още кой знае колко са но не ми се рови из нета, на мене ми стигат четири от доказалите се производители на българския пазар за да знам какво правя и че няма нищо нередно в дейстията ми, но някои хора са решили да се правят на "господ" и да демонстрират знания за които не показват никакво покритие ами просто злобеят неизвстно знащо или си мислят че са направили правилното нещо и са някакви герои.

Ми с тези изпълнения по картата никой няма да се наеми да ти я земе.

ПС Кат паднеш на 101лв пиши ПМ щи я зема :)

Вдигам цената на 160 лева и моля научете се как се пишят думите и къде се слага "и" и къде се слага "е".

За справка в момента на пазара най-евтино 6600, което може да се намери струва 100$ и е със 5-наносекундна памет и не може да отлепи повече от 525 мегахерца а ядрото не мърда над 450, сами си правете извода какъв човек съм и колко съм некоректен спрямо потребителите които са решили да си купят карта от 6-та серия на ниска цена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...