Jump to content
BulForum.com

Проблем с игрите

XMD

Recommended Posts

От няколко дена каквато и игра да си инсталирам процесора ми веднага се качва на 100 процентал Същото става и с игрите които си играех до скоро.

Някой има ли някаква идея какво може да бъде ?

преинсталирах драйверите и не стана след това и windows-а инсталирах си игрите и пак същия проблем.

Възможно ли е видео картата да се е развалила ?

Na koito komp da pysne6 igra(osven na pentium a 3.8 ili Athlon64 4000+), 6te ti vzima 100% CPU. I pri men e taka, puk sam s Athlon64 2800+ i 512 RAM.

:sayjin

TigaraReturn said:
Na koito komp da pysne6 igra(osven na pentium a 3.8 ili Athlon64 4000+), 6te ti vzima 100% CPU. I pri men e taka, puk sam s Athlon64 2800+ i 512 RAM.

:sayjin

Don't you stop, MEEENNNN!

• 2 years later...

Не искам да отварям нова тема, за това ще пиша тук.

Изтеглих си една стратегия, инсталирам я без проблем, краквам, но когато тръгна да я пускам ми излиза,че ми трябва iChat.dll. От къде мога да го намеря това?

dunata said:
Не искам да отварям нова тема, за това ще пиша тук.

Изтеглих си една стратегия, инсталирам я без проблем, краквам, но когато тръгна да я пускам ми излиза,че ми трябва iChat.dll. От къде мога да го намеря това?

Да беше казал поне коя е играта, ако съм олучкал това ще ти свърши работа. :)

i had the same problem but i finally solve it. you have to copy the crack file(engine.exe) to C:\Program Files\Ubisoft\GSC Game World\Alexander\Data

then u can open the game with this exe file.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...