xway Posted December 24, 2002 Share Posted December 24, 2002 Моля всеки който качва да се опитва да спазва следните правила: 1. Използвайте подходящи имена на директориите. Името на този който качва мисля че е по-подходящо да се пише във файл вътре в директорията, а не в нейното име. Желателно е вместо интервали да се използва "." или "_". 2. Добре е да се слага svf файл за да може да се провери дали е цялостен файла в последствие. 3. Предлагам докато качвате нещо по някакъв начин да се упоменава че файловете са в процес на ъплоад за да не се получи така, че администратора да ги премести преди да сте ги качили. Това упоменаване за улеснение на администратора може да е в името на самата директория. 4. Ако искате да качите допълнително субтитри към някой филм който не сте качвали, то ги слагайте в директория ftp://warez.ru/Moviez/Subtitles/ с име от вида Enough.BG.sub примерно. ..... очаквам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 24, 2002 Share Posted December 24, 2002 O.K. Nqma problemi.Ve4e kakvoto i da ka4vam ste byde v otdelna papka.Toest tova e the end na "by veseo". P.S.Ako administratora premesti igrite izvan papkata mi nqma da se syrdq.Prosto ne moga da gi premestq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 az sam saglasen s pravilata na xway ... i sasto bih iskal vsichki da gi spazvat ... comprende ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 25, 2002 Share Posted December 25, 2002 MOLBA Imam edna molba kam vsichki user-i na foruma i vaobste na servera. Ste pomolq horata koito sa uploadnali filmite v NEW_FTP da preimenuvat imenata na filmite si. Kakvo imam predvid li? Emi znachi vmesto intervali ste vi pomolq da slagate tochki ili dolna cherta. Tova se otnasq i za starite i za novite filmi. Sasto taka tva nakraq ".... by edi-koi-si" e izlishno ... napravete vatre v papkata edin file i napisheshete "uploaded by ***". Tova e vsichko obsto vzeto. Molq pomislete v/u tova. xway sorry no sam zaimstval ot tvoite pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d_micev Posted January 1, 2003 Share Posted January 1, 2003 moje li niakoi da mi obiasni kak se razbira po svf faila dali filma e tzial? vav tozi fail pishe sashtoto kakto i v papkata sreshtu filma?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 3, 2003 Share Posted January 3, 2003 moje li niakoi da mi obiasni kak se razbira po svf faila dali filma e tzial?vav tozi fail pishe sashtoto kakto i v papkata sreshtu filma?! d_micev sega ste ti obqsnq.Ima si programa(pone 1) s koqto se proverqva po sfv dali file e cql.Kazva se FlashSFV.Ta otvarq6 4rez neq SFV-to i to ti kazva koi failove sa bili dobaveni kym nego.Ima6 dori vyzmojnost da proveri6 dali nqkoi file e povreden.Programata q ima na techno-link i e malka.Ako iz4aka6 ste q ka4a no trqbva da dovyr6a edna igra sega.Ae bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted March 6, 2003 Share Posted March 6, 2003 Убу, а аз как да си направя *.SVF, което да кача? Казвам прост защото нямам представа как се действа с тези файлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted March 6, 2003 Author Share Posted March 6, 2003 Можеш да ползваш FlashSFV - сваля се от freeware секцията на www.flashfxp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 20, 2003 Share Posted March 20, 2003 I neka avito i subtitrite da sa s edni i sashto ime da ne sa zanimavam da gi preimenuvam xxx.teenagers.avi xxx.teenagers.sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.