Jump to content
BulForum.com

Подаръчета за нежните половинки..?


Recommended Posts

Прочетох няколко темички и се поразчуствах малко, та реших да пусна и аз една, за нещо което от доста време ме интересува.

Какво най-често подарявате на приятелките/жените си..? И кое по какъв повод, дали годишнина, дали рожден или имен ден, или дори просто ей така без повод?

Бижута, плюшени играчки, спомени от типа на ваша снимка, стихчета, розички, или дори нещо по-практично като дрешки или някви неща за бита...

И според вас кое на кой повод подхожда най-много, т.е. защо го подарявате точно тогава?

 

И още нещо, подарявате ли им подаръчета без повод и става ли това все по-рядко с течение на времето..?

 

И един въпрос към жените във форума. Какви подаръци сте получавали от любимите ви за различните поводи и кое ви е зарадвало най-много?

И като цяло какво предпочитате всички - нещо по-скъпо и по-голямо или нещо по-малко, но от сърце или по-скоро нещо по-малко но да е собственоръчно изработено или просто да е вложен труд в него, а не просто да са дадени паричките в магазина?

 

Хмм..бая въпросчета зададох, дано има някой който да отговори, защото наистина ми е интересно какво е мнението на другите хора по този въпрос.

Link to comment
Share on other sites

ми подаръците са хубаво нещо!особено всичко това което изреди мисля че е достатъчно!

но най-много се кефя на някакви дрънкулки :D

Link to comment
Share on other sites

Мислех си дали да не напиша като инфо, че не ми трябва помощ за да подаря подаръче на гаджето ми, но хора, правещи се на полезни и искащи да помогнат(дали) - бол ;)

10х не беше това идеята на тема...

Просто ми беше интересно мнението ви по въпроса и какво сте подарявали или получавали като подаръчета от вашите boyfriends...

и най-вече на кое сте се зарадвали най-много.

 

Също така ми е интересно правите ли често подаръчета ей така без причина..?

Link to comment
Share on other sites

Последно И подарих цвете в сакия обаче питай продавачката как се гледа(дали се полива много или малко, обича ли сенчести места или да е на слънце, ей такива неща), щото на другия ден ме прати в магазина за цветя за да питам как се гледа.Ако знаех че ще се връщам пак в магазина, наистина щях да и взема джапанки :angry1

Дранкулките не са за официални празници, така че си помисли.Нека да е нещо което да ползва постоянно (ама да не свършва ;) ).И друго което искам да кажа е че ние мъжете не си падаме по подаръците и винаги купуваме некви глупости и много рядко можем да зарадваме половинката истински :love

Link to comment
Share on other sites

Ми аз и подарявам каквото ми хрумне. Честно. Хареса ли ми нещо, и ако си мисля че и тя ще го хареса го купувам. А относно подаръците без причина, аз винаги намирам някаква, но тя рядко ми зачита менението в такъв случай. Понякога дори са ме заплашвали с бой!! Но това е друг въпрос.

Link to comment
Share on other sites

Ами...аз лично харесвам малки,значещи неща...някакви символчета, свързани със спомени.

Иначе бившият ми приятел ми подаряваше цветя всеки месец...на нашата дата.И всякакви други неща...и малки, и доста големи.

Аз пък купувах разни нещица, които ми правеха впечатление на момента, в който ги видя някъде, понякога правех нещо ръчно...Но от всичко най - хубаво беше да гледам изненадата:)Дори когато му подарявах просто някакви любими бонбони.

Link to comment
Share on other sites

Ами направило ми е впечатление че жените обичат много цветя :) Обаче мисля че е много изтъркано да се подаряват рози за това аз предпочитам другите цветя :) Повечето пъти като съм подарил подбно нещо момичето е било много радиостно!!Все пак е много важен жеста :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...