Jump to content
BulForum.com

Български метал и рок банди!


K_Pax

Recommended Posts

Няма как да сте забелязали , че голям процент от друпите който обсъждаме не са български!Не че има нещо лошо но смятам ,че може да отдадем заслуженото и на българските музиканти!Предлагам да направим това в тази тема!

Link to comment
Share on other sites

SJK ruuulz, тва мога да кажа... АКо сега вземат да им качат някои песни няма да е зле :D Не споменавам БТР, Ахат, Сигнал и т.н., ама тях си ги знаем. Да не забравяме и КОнтрол....Леле како-о-о-о-о :laughing:

Link to comment
Share on other sites

За мен една от най-добрите български банди е тази, която съм написал в подписа си! А на всичкото отгоре е и пловдивска!

Link to comment
Share on other sites

SJK ruuulz, тва мога да кажа... АКо сега вземат да им качат някои песни няма да е зле :D   Не споменавам БТР, Ахат, Сигнал и т.н., ама тях си ги знаем.  Да не забравяме и КОнтрол....Леле како-о-о-о-о :laughing:

 

Щом толкова те кефят защо не си купиш албума? При цена от 9 лева мисля, че не трябва да има място за "цените не са съобразени със заплатите в България". Все пак българската сцена трябва да се подкрепя! Иначе мен SJK не ме кефят. А БТР вече не мога да ги понасям. Преди време гледах по БТВ някакъв концерт със Сигнал и Контрол... всичките станаха за резил. На Gabana от бая време се надъхвам да отида, ама се не мога да ги хвана.

Link to comment
Share on other sites

Имаме си и ния кадърни групи.. и старички и по нови. Аз искам да кажа няколко думи за една от най-некадърните, а именно Sheky and the bloody boys. Тия са изключително негодни и пълни имитатори (особено тфа момченце Sheky). Който ги е видял на концерта на Сабат знае за какво говора :) Само че басист им е всеизвестния чичко Фънки и ги тика на ляво и на дясно по концерти да подгряват и да са излагат само.

Link to comment
Share on other sites

За мен една от най-добрите банди е Artery.

Иначе за БТР,Ахат,Сигнал,Контрол,Хиподил и други няма какво да говорим.Доказали са се хората. :punk

Link to comment
Share on other sites

Който ги е видял на концерта на Сабат знае за какво говора :) Само че басист им е всеизвестния чичко Фънки и ги тика на ляво и на дясно по концерти да подгряват и да са излагат само.

 

Тва нищо не е. На концерта на Мегадет пък бяха още по-големи малоумници. Имаше някви Daily NOise Club.... :sick Вокалистът им беше ТОЧНО КОПИЕ на Kidrock. С някъв бял прилепнал потник и смъкнати дънки, да не споменавам това, че през цялото време подскачаше като разгонен петел. Гротескна история въобще. Suffer H също са доста зле, въпреки, че незнайно защо имат реноме на добра българска група

 

Щом толкова те кефят защо не си купиш албума? При цена от 9 лева мисля, че не трябва да има място за "цените не са съобразени със заплатите в България"
Ми защото не съм го виждал просто (не съм и търсил де :bgrin: ). Освен това дори и да има нещо тяхно, то ще е само последния албум, а те имат и такива преди него
Link to comment
Share on other sites

Suffer H също са доста зле, въпреки, че незнайно защо имат реноме на добра българска група

Защото са такава! Не знам ти колко тяхна музика си слушал, но определено са едни от най-добрите в българия!

 

Не бива да се забравят Korozy, които може да се каже, че са най-успялата БГ метъл група извън българия. За мен обаче най-добрите си остават The Revenge Project :love

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Хаха, тоя вокала на "Остава" има някъв супер дразнещ глас майна, не знам к'во толкова ги харесват.

Иначе една от любимите БГ рок/метал банди ми е Suffer H.

Link to comment
Share on other sites

Има една мн яка групичка която кара още на кавъри ама е супер.Ако не се лъжа се казваше Angeles.  :)

Angel(Ейнджъл)

 

На 23-ти ще свирят заедно с Габана и Епизод на летния театър!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Pentagram - слушали ли сте. ?!?! Турци са. Много ме кефят.

 

Опс сори , не съм прочел внимателно темата 4е става въпрос само за български групи.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...