The Black Dragon Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Продавам цветен принтер Canon S200 за 40 лв. с всички кабели и инсталационен диск,без мастило Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Това модела с отделните пълнители ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Това модела с отделните пълнители ли е? <{POST_SNAPBACK}> Не знам да ти кажа,не разбирам много.Почти чисто нов е,даже има малко останало мастило от оригиналното което си е.Ама не знам дали е оделно черното от цветното ако това питаш.Мисля че да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Имам предвид, дали всички цветове са му на отделни патрончета? Това като отвориш капака веднага може да ми кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Имам предвид, дали всички цветове са му на отделни патрончета?Това като отвориш капака веднага може да ми кажеш <{POST_SNAPBACK}> като гледам май не са.В шейната има едно в което са вкарани 2 патрончета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Главите могат ли да се презареждат или трябва да се сложат нови ? ЕДИТ: Да не забравя причина за продажбата като е почти нов ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted June 5, 2005 Author Share Posted June 5, 2005 Главите могат ли да се презареждат или трябва да се сложат нови ? ЕДИТ: Да не забравя причина за продажбата като е почти нов ? <{POST_SNAPBACK}> За първото не знам дали могат.Не разбирам много Причина да го продавам е че взех принтер/скенер/копир в едно и този става ненужен за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 A moje6 li da mi kaje6 kolko priblizitelno struvat dvata palnitelq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted June 7, 2005 Author Share Posted June 7, 2005 A moje6 li da mi kaje6 kolko priblizitelno struvat dvata palnitelq. <{POST_SNAPBACK}> незнам не съм купувал и не мога да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 За цени на консумативи - www.stemo.bg и www.cantek.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 Принтера е продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.