tankis Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Компютърът е Pentium1,Windows98,HDD=1GB,Video картата е малка,RAM памет незнам...има CD-ROM...Марка "COMPAQ" Мониторът е 15 инчов и той е "COMPAQ"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Дай един тест със SiSoft Sandra да видим повече характеристики! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Компютърът е Pentium1,Windows98,HDD=1GB,Video картата е малка,RAM памет незнам...има CD-ROM...Марка "COMPAQ"Мониторът е 15 инчов и той е "COMPAQ"!!! <{POST_SNAPBACK}> и аз се интресувам .... ама дай неква цена и ще е хубаво да кажеш колко точно МБ РАМ е .... на колко МХЗ е .. и кво е дъното .... кажи неква ориетаровачна цена ... или пък дай точните харекеристики , а пък аз ще ти кажа .. колко съм склонен да дам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 и аз се интресувам .... ама дай неква цена и ще е хубаво да кажеш колко точно МБ РАМ е .... на колко МХЗ е .. и кво е дъното .... кажи неква ориетаровачна цена ... или пък дай точните харекеристики , а пък аз ще ти кажа .. колко съм склонен да дам ! <{POST_SNAPBACK}> И аз се интересувам , а може ли примерно да се вземе само ПС-то без монитора ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 QUOTE(Grosmaster @ May 21 2005, 1224 PM) Цена? <{POST_SNAPBACK}> Цена!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 21, 2005 Author Share Posted May 21, 2005 Монитора 40 лева Компютъра на търг Ако някой иска комплект да ги купи има отсъпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Komputara 30 leva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted May 21, 2005 Share Posted May 21, 2005 Пиши точния модел на монитора! Това "COMPAQ" на никой нищо не говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Компютъра на търг <{POST_SNAPBACK}> 1 $ От мен ! ... как да дам цена за нещо , което изобщо незнам какви са му харектеристиките ! ? ! искам да знам поне марката на Дъното .. на оклко МХЗ е и общо колко му е рамта и тя самата на кви честоти работи-мхз също и цена де .... начална ! ЕдИт: Към 15лв. Устройват ли те ?!? а нали тва чудо си има кутия и захранване ?!? работещ ли е ?!? в смисъл пускаш виждам , че бачка и ти даам кинтите на ръка !?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Еми това ЧУДО работи.Даже игрите които тръгват на него са :BroodWar,The Sims.MIG 29...ама ви казвам...незнам за мx-ци и рам....ааа....бръмчи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Еми това ЧУДО работи.Даже игрите които тръгват на него са :BroodWar,The Sims.MIG 29...ама ви казвам...незнам за мx-ци и рам....ааа....бръмчи... <{POST_SNAPBACK}> А ние как да разберем какво продаваш? А и какъв е този търг? @bate_pesho ахахахха много весело пояснение @Aggressiv 233Mhz е най-бързия P1, горните игри вървят и с 16MB RAM и 1MB VC. HDD-то е 1GB, той си е писал човека Нека tankis разбере какво продава и да спретне един нормален търг, щото с такива предположения нищо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Еми това ЧУДО работи.Даже игрите които тръгват на него са :BroodWar,The Sims.MIG 29...ама ви казвам...незнам за мx-ци и рам....ааа....бръмчи... <{POST_SNAPBACK}> Еми добре тогава ... аре казвай ! 15лв. и идвам да го зема ! ? ! НАВИТ ? има ли мрежова ако няма карай .... ша си зема ... ааа дано да има PCI Слотове аре ... пиши ми на ПМ , че напълнихме темата ! ЕдИт:Само да поясня за цената , която давам ...... щом е П1 значи процесора му е около 200Мхз , но със сигурност по-малко от 300 мхз ! демек 3 лв. процесор .... дъно ... нонаме ... рам сигурно 32 мб и то на 100мхз , щом е п1 без убграде-ове , хдд 1 гб със сигурност 5200 БМП ата 100 , кутия ат захранване 200В ?!? цд-ром сигурно е 24х ? видео ... 4 мб. треа да е ... , така че 15лв. е приемлива цена за ЕДИН РУТЕР ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Еми това ЧУДО работи.Даже игрите които тръгват на него са :BroodWar,The Sims.MIG 29...ама ви казвам...незнам за мx-ци и рам....ааа....бръмчи... <{POST_SNAPBACK}> Ако информацията ти е вярна машината трябва да има следните параметри или по - добри евентуално : Windows 95 или 98 233 Mhz Intel Pentium процесор или по - бърз 32Mб. Рам 2Mб. VC , 16-bit Color Capable - DirectX 7 Certified Sound card - DirectX 7 Certified За Hdd-то не се знае , но минимум ще е 1гб. Хайде успех на пазарауващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Ако информацията ти е вярна машината трябва да има следните параметри или по - добри евентуално : Windows 95 или 98 233 Mhz Intel Pentium процесор или по - бърз 32Mб. Рам 2Mб. VC , 16-bit Color Capable - DirectX 7 Certified Sound card - DirectX 7 Certified За Hdd-то не се знае , но минимум ще е 1гб. Хайде успех на пазарауващите <{POST_SNAPBACK}> Еми това е един идеален РУТЕР , точно какъвто търся .... аре пиши ми дали си навит на офертата ми , обаче имам още един въпрос .... не искам да ставам нагъл , обче даваш ли мишка , кейбоард ?!? или треа си търся ? айде , че съм мераклия ... казвай дали си навит , защото да не стане така , че утре да отида и да си изпукам парите за СЛЕЕВИНГ КИТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted May 22, 2005 Author Share Posted May 22, 2005 Много малко 15 лв.Иначе....мишка малко бъгната ама ти я давам с подложка и кейборд Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 22, 2005 Share Posted May 22, 2005 Много малко 15 лв.Иначе....мишка малко бъгната ама ти я давам с подложка и кейборд <{POST_SNAPBACK}> Уффффф а ве брато ..... кажи тогава ти колко му искаш да знам дали изобщо да пиша .... и да се договарям ... ти колко му искаш само ми кажи дали му искаш реалната цена .. мога да ти предложа 20 лв . и нито стотинка повече решавай Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Какъв е рама и продавали се отделно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 pi4 predlagam ti 20 lv za monitora ako si saglasen prati edin pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 men sushto me interisuva pc-to no iskam rabotata da stane burzo kazvash cena poluchavash vednaga otgovor ot men 2 sluchaq 1.Koga i kak da doiida da go probvame che vurvi i da go vzimam(estestveno nosq parite na ruka) 2.Ti si lud, tolkova pari nqma da dam Poiskaii mu cena i moje bi shte se prodade Ako li ne pone shte razberesh kolko mojesh da mu vzemesh i dali si navit da go prodavash Izborut e samo tvoii Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Тва е от May 21 2005 ве пич то и бати смешната тема ,клозе му е маиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.