Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Компютърът е Pentium1,Windows98,HDD=1GB,Video картата е малка,RAM памет незнам...има CD-ROM...Марка "COMPAQ"

Мониторът е 15 инчов и той е "COMPAQ"!!!

Дай един тест със SiSoft Sandra да видим повече характеристики!

Компютърът е Pentium1,Windows98,HDD=1GB,Video картата е малка,RAM памет незнам...има CD-ROM...Марка "COMPAQ"

Мониторът е 15 инчов и той е "COMPAQ"!!!

и аз се интресувам .... ама дай неква цена и ще е хубаво да кажеш колко точно МБ РАМ е .... на колко МХЗ е .. и кво е дъното .... кажи неква ориетаровачна цена ... или пък дай точните харекеристики , а пък аз ще ти кажа .. колко съм склонен да дам ! :D

и аз се интресувам .... ама дай неква цена и ще е хубаво да кажеш колко точно МБ РАМ е .... на колко МХЗ е .. и кво е дъното .... кажи неква ориетаровачна цена ... или пък дай точните харекеристики , а пък аз ще ти кажа .. колко съм склонен да дам !  :D

И аз се интересувам , а може ли примерно да се вземе само ПС-то без монитора ?

Компютъра на търг :)

:confused 1 $ От мен ! ... как да дам цена за нещо , което изобщо незнам какви са му харектеристиките ! ? ! искам да знам поне марката на Дъното .. на оклко МХЗ е и общо колко му е рамта и тя самата на кви честоти работи-мхз :confused също и цена де .... начална ! :sayjin

ЕдИт: Към 15лв. Устройват ли те ?!? а нали тва чудо си има кутия и захранване ?!? работещ ли е ?!? в смисъл пускаш виждам , че бачка и ти даам кинтите на ръка !?!

Еми това ЧУДО работи.Даже игрите които тръгват на него са :BroodWar,The Sims.MIG 29...ама ви казвам...незнам за мx-ци и рам....ааа....бръмчи... :)

Еми това ЧУДО работи.Даже игрите които тръгват на него са :BroodWar,The Sims.MIG 29...ама ви казвам...незнам за мx-ци и рам....ааа....бръмчи... :)

А ние как да разберем какво продаваш? А и какъв е този търг?

@bate_pesho ахахахха много весело пояснение :woot

@Aggressiv 233Mhz е най-бързия P1, горните игри вървят и с 16MB RAM и 1MB VC. HDD-то е 1GB, той си е писал човека ;)

Нека tankis разбере какво продава и да спретне един нормален търг, щото с такива предположения нищо не става :zzz

Еми добре тогава ... аре казвай ! 15лв. и идвам да го зема ! ? ! :confused :D НАВИТ ? :D има ли мрежова :confused :lol: ако няма карай .... ша си зема ... ааа дано да има PCI Слотове :lol: аре ... пиши ми на ПМ , че напълнихме темата !

ЕдИт:Само да поясня за цената , която давам ...... щом е П1 значи процесора му е около 200Мхз , но със сигурност по-малко от 300 мхз ! демек 3 лв. процесор .... дъно ... нонаме ... рам сигурно 32 мб и то на 100мхз , щом е п1 без убграде-ове , хдд 1 гб със сигурност 5200 БМП ата 100 , кутия ат захранване 200В ?!? цд-ром сигурно е 24х ? видео ... 4 мб. треа да е ... , така че 15лв. е приемлива цена за ЕДИН РУТЕР !

Ако информацията ти е вярна машината трябва да има следните параметри или по - добри евентуално :

Windows 95 или 98

233 Mhz Intel Pentium процесор или по - бърз

32Mб. Рам

2Mб. VC , 16-bit Color Capable - DirectX 7 Certified

Sound card - DirectX 7 Certified

За Hdd-то не се знае , но минимум ще е 1гб.

Хайде успех на пазарауващите :punk

Ако информацията ти е вярна машината трябва да има следните параметри или по - добри евентуално :

Windows 95 или 98

233 Mhz Intel Pentium процесор или по - бърз

32Mб. Рам

2Mб. VC ,  16-bit Color Capable - DirectX 7 Certified

Sound card - DirectX 7 Certified

За Hdd-то не се знае , но минимум ще е 1гб.

Хайде успех на пазарауващите  :punk

Еми това е един идеален РУТЕР , точно какъвто търся .... аре пиши ми дали си навит на офертата ми , обаче имам още един въпрос .... не искам да ставам нагъл , обче даваш ли мишка , кейбоард ?!? или треа си търся ? :confused айде , че съм мераклия ... казвай дали си навит , защото да не стане така , че утре да отида и да си изпукам парите за СЛЕЕВИНГ КИТ :confused :sayjin

Много малко 15 лв.Иначе....мишка малко бъгната ама ти я давам с подложка :) и кейборд :)

Уффффф а ве брато ..... кажи тогава ти колко му искаш да знам дали изобщо да пиша .... и да се договарям ... ти колко му искаш само ми кажи дали му искаш реалната цена .. мога да ти предложа 20 лв . и нито стотинка повече решавай ;)

• 6 months later...

men sushto me interisuva pc-to

no iskam rabotata da stane burzo

kazvash cena

poluchavash vednaga otgovor ot men

2 sluchaq

1.Koga i kak da doiida da go probvame che vurvi i da go vzimam(estestveno nosq parite na ruka)

2.Ti si lud, tolkova pari nqma da dam

Poiskaii mu cena i moje bi shte se prodade

Ako li ne pone shte razberesh kolko mojesh da mu vzemesh i dali si navit da go prodavash

Izborut e samo tvoii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...