Jump to content
BulForum.com

mi tema.....


Recommended Posts

Абе що се вързвате толкова?Нали знаете куцо,кьораво сакато...Кво толкова подбирате?Да не се имате за Ален Делон?Кво толковаКвото падне вечерта-няма да го върнем де!Само ще регулираме с ракия.Пък и разправят ся било модерно да си би.Така съвсем няма да има кво дса връщате.Ама е опасно и не е за всеки.Не ви го препорчъчвам.Ама от мен да знаете-наи грозната жена е по красива от наи хубавия мъж. :woot

Link to comment
Share on other sites

Ама от мен да знаете-наи грозната жена е по красива от наи хубавия мъж. :woot

 

Значи познаваш само грозни мъже, а ти сигурно си грозна жена B)

 

@aph3x, shift+del ;)

Link to comment
Share on other sites

Може да пише простотии и да не знае къде точно, да не е чело това нещо правилата на форума, ма поне е наясно със себе си :P

Link to comment
Share on other sites

:bgrin:  :bgrin:  :bgrin: ААААА сетих се - това може би е с кого предпочиташ да спиш с грозна жена или с красив мъж. :bgrin:  :bgrin:  :bgrin:

Хаха! Интересна формулировка на темата, хареса ми идеята ти! И, ако това е въпросът, то естествено, че с красив мъж! А що не и с двамата :lol:

Поредната безмислена тема...

Link to comment
Share on other sites

Ай стига бе, за първи път виждам тема , на която всички се чудят за кво точно се отнася :confused :wacko: :huh: Аз предполагам, че Монинцето просто е имало да казва нещо, каза го и край :excl:

хаха :lol:

Link to comment
Share on other sites

Да не се имате за Ален Делон?Кво толковаКвото падне вечерта-няма да го върнем де!Само ще регулираме с ракия.Пък и разправят ся било модерно да си би.

spored men ako ti se metne niakoe gei4e na vrata da ne my otkajesh :confused

moje pak i da barkam :confused mai shte se polu4i glavoblaskanica :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ай стига бе, за първи път виждам тема , на която всички се чудят за кво точно се отнася :confused  :wacko:  :huh: Аз предполагам, че Монинцето просто е имало да казва нещо, каза го и край :excl:

хаха :lol:

Много правилно 'каза го и край', само че след първото мнение се изредиха '100' човека и темата от безсмилена се превърна в още по-безмислена :P :blink: Според мен най-добрият отговор на такива теми е ignore (въпреки, че в този момент аз не съм най-добрият пример, но не се сдържах и писах :huh: )

Link to comment
Share on other sites

За първи път виждам такава тема интересно ми е да разбера за кво става въпрос защото колкото и да мисля не мога да се сетя сам моля тайте жокер

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...