Shiro Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Пушката е китайска, купих я преди 2 години някъде за 80 лева с връзки. Сачмите й са 5.5мм тип чашка (не кръгли). От снимките (1 2 3) си личи в колко добро състояние е. Стояла е на село и дядо ми е гонил с нея лятото скорците (нали като убиеш скорец и го закачиш да виси до гроздето другите не идват). Аз като съм ходел на село съм стрелял по врабчета, така че не мисля, че с нея са изстреляни повече от 1000 сачми. Днес също убих две Давам я за 50 лева като цената подлежи на коментар. EDIT: НОВА ЦЕНА - 40лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Дай по-приемлива цена и може да стане, щото виж: http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=9221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 Тази пушка дето казваш е много по-слаба от пушката, която предлагам. А и сачмата и е по-малка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Дай по-приемлива цена и може да стане, щото виж:http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=9221 <{POST_SNAPBACK}> Според мен има разлика м/у 4.5 и 5.5 мм... едит : Широ изпревари ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Да в калибъра. И? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 8, 2005 Author Share Posted April 8, 2005 NaskoBG: Има различни въздушни пушки с различна цена Тя варира м/у 50 и 500 лева. Каква пушка ще си избереш .. решението е твое. Но се предполага, че цената варира според качеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Каква марка е тази пушка? В интерес на истината най-добрите въздушни пушки са чешките Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Човека иска да продава а тук се отвори тема за пушките!Много е яка , на една крачка съм от закупуване на такава(имам проблем с врабчетата) но още не съм се решил,ще помисля малко , цената си я бива,днес обикалях из ловно-рибарските!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 Dai malko pove4e info za pushkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Пушката ни я докара един приятел на баща ми (който е военен) от чужбина. Това, че е китайска не го крия, но тъй като не е купувана от магазин, не знам какви са и параметрите. В смисъл, ясно е, че е 5.5 мм, но с каква скорост стреля или пък каква й е марката - ще ви излъжа. Значи отзад на цевта пише едно "LION BRAND", ако на някой му говори нещо, добре. Иначе няма никакъв проблем, който проявява интерес да дойде и да я пробва (е, нямам намерение да се превръщам все пак в безплатно стрелбище де Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 za 40 lv 6te q dade6 li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 45 и си стискаме ръцете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 45 и си стискаме ръцете. <{POST_SNAPBACK}> dobre 6te vidq dali 6te imam parite i 6te ti pi6a utre Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Приклада пребоядисван ли е (от кафяво в черно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 10, 2005 Author Share Posted April 10, 2005 Да бе, вярно бил пребоядисван. Аз сега питах бащата. Значи тоя приклад по принцип не бил много удобен и баща ми го фанал и вика "един ден го пилих", докато стане с така хубава форма както е сега и доста по-удобен. След това отгоре е минаван с черен лак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Нова цена - 45лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Така, това наистина е най-ниската цена, за която мога да я дам - 40 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Samo da kaza 4e imam sa6tata pu6ka..mnogo e dobra ama naistina e mnogo hubava..prai vrab4e na kaima uzas... no si ima minusi ne e mnogo to4na i preklada e super gaden no 4oveka si go e opravil a da i ako odarite vednaz slu4aino mernika krai tva be6e s pu6kata.. Ta udrql li si prednata 4as na pu6kava v kvoto i da e.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Пушката не е удряна никога никъде. Прикладът е направен идеален. А какво значи неточна? Ние сме я прострелвали и сме и нагласили мерника. Абсолютно точна си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3301 Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 копувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 копувам Нека минат още 2-3 години пък тогава я кОпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Новобранци...к'во да ги правиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.