Jump to content
BulForum.com

Продавам: въздушна пушка

Recommended Posts

Пушката е китайска, купих я преди 2 години някъде за 80 лева с връзки. Сачмите й са 5.5мм тип чашка (не кръгли). От снимките (1 2 3) си личи в колко добро състояние е. Стояла е на село и дядо ми е гонил с нея лятото скорците (нали като убиеш скорец и го закачиш да виси до гроздето другите не идват). Аз като съм ходел на село съм стрелял по врабчета, така че не мисля, че с нея са изстреляни повече от 1000 сачми. Днес също убих две :) Давам я за 50 лева като цената подлежи на коментар.

EDIT: НОВА ЦЕНА - 40лв

Тази пушка дето казваш е много по-слаба от пушката, която предлагам. А и сачмата и е по-малка.

NaskoBG: Има различни въздушни пушки с различна цена :) Тя варира м/у 50 и 500 лева. Каква пушка ще си избереш .. решението е твое. Но се предполага, че цената варира според качеството :)

Човека иска да продава а тук се отвори тема за пушките!Много е яка , на една крачка съм от закупуване на такава(имам проблем с врабчетата) но още не съм се решил,ще помисля малко , цената си я бива,днес обикалях из ловно-рибарските!!! :moon:

Пушката ни я докара един приятел на баща ми (който е военен) от чужбина. Това, че е китайска не го крия, но тъй като не е купувана от магазин, не знам какви са и параметрите. В смисъл, ясно е, че е 5.5 мм, но с каква скорост стреля или пък каква й е марката - ще ви излъжа. Значи отзад на цевта пише едно "LION BRAND", ако на някой му говори нещо, добре. Иначе няма никакъв проблем, който проявява интерес да дойде и да я пробва (е, нямам намерение да се превръщам все пак в безплатно стрелбище де:)

Да бе, вярно бил пребоядисван. Аз сега питах бащата. Значи тоя приклад по принцип не бил много удобен и баща ми го фанал и вика "един ден го пилих", докато стане с така хубава форма както е сега и доста по-удобен. След това отгоре е минаван с черен лак.

Samo da kaza 4e imam sa6tata pu6ka..mnogo e dobra ama naistina e mnogo hubava..prai vrab4e na kaima uzas...

no si ima minusi ne e mnogo to4na i preklada e super gaden no 4oveka si go e opravil a da i ako odarite vednaz slu4aino mernika krai tva be6e s pu6kata..

Ta udrql li si prednata 4as na pu6kava v kvoto i da e....

Пушката не е удряна никога никъде. Прикладът е направен идеален. А какво значи неточна? Ние сме я прострелвали и сме и нагласили мерника. Абсолютно точна си е.

• 5 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...