Jump to content
BulForum.com

Някоя програмка за говорене по ИНТЕРНЕТ

Grosmaster

Recommended Posts

Трябва ми програмка с която да мога да си говоря с един приятел от USA.

Бях чувал че имало, но нека ако някои използва да пише.

Благодаря :D

Сега и ако обясните и как се работи с нея равни нямате :D

А връската зависи ли каква е, в смисъм като кажа нещо веднага ли ще го чуе или има някакво закъснение?

Благодаря ви много.

Grosmaster said:
Ама ти кати си направиш регистрация, системата ти дава някакав номер ли или?

След като си направиш регистрация вече си имаш акаунт чрез който се свързваш с хора

Аз си мислех, че всеки знае и с коя програма се говори и пише освен с Skype. Grosmaster Какъв е този въпрос? Виш

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=27919

Yahoo! Mesenger

Тези трите стават и за чат и за говорене едновременно за другите не съм сигурен.

capone said:
Ползвам SKYPE,ICQ 5 и Yahoo Messenger,но за телефония мисля,че SKYPE е най-добра !

Me too........

тарся си слушалки с микрофон,бихте ли ми препорачали някакви,ако не ви затруднявам !!!! :punk :music :music

Аз пък не мога да разбера защо някои преди да отворят нова тема не проверят дали преди това не е имало същата :confused Явно, защото така е по-лесно....а и модераторите за какво са....нека да им намираме работа, щото си нямат.

1

2

3

Със сигурност има и още, но няма само вас да ви мързи да търсите.....не смятам да ровя повече. :inqn

kembal said:
тарся си слушалки с микрофон,бихте ли ми препорачали някакви,ако не ви затруднявам !!!! :punk  :music  :music

Направо сам се затрудняваш! Иди във всяко едно магазинче за техника и си купи най-обикновен микрофон от 4,5или6 лв. :punk

За слушалките - според възможностите!

И аз ползвам Skype но поради финансова недостатъчност си говоря чрез едни най-обикновенни слушалки без микрофон.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...