Jump to contentPhoto

TENNIS


 • Please log in to reply
650 replies to this topic

#641 Antares

Antares

  ursa solaris

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 16944 posts

Posted 20 November 2017 - 10:19

Голям!


Моите карикатури . Крива Спица . mtb
Попитали Далай Лама какво най-много го изненадва относно човечеството, а той отговорил:
"Човекът, защото жертва здравето си, за да печели пари. После жертва парите, за да си възвърне здравето. И след това е толкова неспокоен за бъдещето, че не се радва на настоящето. Резултатът е, че не живее нито в настоящето, нито в бъдещето, живее, сякаш никога няма да умре и после умира, без никога да е живял."

#642 gal4enceto

gal4enceto

  Кукличка

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 3477 posts

Posted 20 November 2017 - 14:28

Видяхте ли видеото на Никол, в което поздравява Гришо? На запис на Х-фактор.
Не мога да го намеря така, че да го постна. Много беше готино :) Знаете, че съм фенка и на двамата :)
Публикувано изображение

#643 Dunc

Dunc

  Депутат

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 2607 posts

Posted 20 November 2017 - 14:55

В най-големия световен спортен сайт го има- Спортал.#644 RaptoR

RaptoR

  Патриот

 • Moderators
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 31353 posts

Posted 20 November 2017 - 15:03

Торлака веднага извади гегата:
 

Петър Петров Георгиев. Това е истинското име. Иначе оная мода с Ленин, Сталин, Янко, Буда, Кардам и т.н. и т.н. я знаем всички. До болка ни е познатo влечението на привържениците на оня строй към псевдонимите.

Та, толкова за Волгин. За подобни или лошо, или нищо. Сега малко да се опитам да поразсъждавам върху трогателната драма, която Пешо Рашибозука разигра около родолюбивата еуфория, която тресеше нас, онази част от българите, които все още не се срамуваме, че сме такива, по време на финалния турнир на АТР в Лондон.

Ако някой все още не е разбрал, Пешо (на когото всички ние плащаме заплата, тъй като той е държавен служител в национална медия, позиционирана в столицата на България, намираща на 42 градуса северна ширина и 23 източна дължина, макар и Пешо да се държи като че ли битува на 55 с.ш. и 37 и.д.) се изказа остро негативно относно искрената радост, която в геометрична прогресия завладяваше сънародниците ни тук и в чужбина с всяка следваща победа на Григор Димитров.

Според Пешо не трябвало да „ни занимават“ с успехите на най-добрия ни тенисист. Пешо иска да накара вълнуващите се от резултатите на тенисиста ни да замлъкнат. Ако можеше и директива би пуснал.

На товариш това му било досадно. Че не се радва както, ако Александър Зверев беше спечелил турнира в Лондон, това е ясно. Опа, пак щеше да му е досадно, защото Зверев е руснак, но не играе за любимата страна на другаря от БНР-то. И неговите родители са избрали разума пред великите постулати за светлото бъдеще и комуналното настояще и са се изнесли за Германия. Пешо искрено се ядосва на всяко едно нещо, което може да обедини българите около която и да било кауза, па макар и била тя спортна, па макар и била тя нямаща нищо общо с България.

Прави го, защото ако родителите на Гришо не го бяха откъснали от блатото, в което сторонниците на Пешо превърнаха родината ни, той с положителност щеше да работи за 4-500 лева, да гледа големия тенис и Никол по телевизията и да дава половината си заплата за търкане на пеевски талончета. А Пешо и неговите идеологически бащи искат тъкмо това. Народ, чието ежедневие е сиво като катаракта, душевните и физически мастурбации заместват полета на мисълта и мечтите, а тотото е единственият ефимерен изход от мизерията.

Хора като Пешо ненавиждат хора като Гришо. За щастие на хора като Гришо им е през най-дългия от  вторичните полови белези за хора като Пешо.

Пешо не иска да „ни занимават“ с разни си Гришовци, дето печелят международни турнири от най-високо ниво тук и там, защото има опасност голият му задник да лъсне като калайдисана котленка на месечина. Как могат Пешо и сторонниците му да привлекат и грам внимание, ако има такива като Гришо? Не само в спорта. В политиката, в обществения живот, в медиите, в бизнеса…

Къде отиват Пешовците тогава!? С техните митологеми, високопарни безпочвени дрънканици, кухи опорни точки и садо-мазохистично безвремие… Съсловието на другаря Волгин може да битува само в среда на посредственици, в която да изпъква с неистовите си крясъци и истеричните си постулати. Тяхната среда не търпи победители. Здраво трудили се, дръзнали да разперят крила, приемащи провала като мотивация, готови във всеки един момент да надигнат чело от калта и да продължат напред, без дори да измият разранените си лакти и колене.

Ако децата вземат пример и подражават на подобни на Григор Димитров персони, как оялите се меценати на Пешо ще намират кротки и прекършени още в зародиш послушковци, които да се примиряват с беззаконието, простотията и безволево да слугуват за коричка хляб? Да, Волгин не иска да го занимават с класирането на Гришо в топ три на световния тенис, защото в една истинска конкурентна среда Пешо може да се класира на подобна позиция единствено в надпревара за подхвърляне на небивалици. За него и за себеподобните му всеки успял българин, всеки човек, който надига глава над блатото, а не диша със сламка, подаваща се от тинята, е враг на народа.

Ако зависеше от Волгин и другарчетата му, всички трябваше да сме посредствени, за да блесне величавото им съществуване. Подобни хора не могат да схванат понятия като „демокрация“, „плурализъм“, „свобода на мнението“. Те мислят, че някой ги занимава с нещо си, макар и никой да не ги насилва да правят каквото и да било. И Волгин ни занимава с предаване, и брадъри има, и сапунки, и чалгии, но, честна дума, от всичко това познавам само откъслечно през социалните мрежи. Въпрос на личен избор. Ама за Пешо по-голям кошмар от личния избор няма.

Пешо не иска да се автоцензурира, защото е обратното на гений. Пешо иска да цензурира всички и всичко. Да не се говори за успехите на Гришо. На него му трябва разединен, смачкан, обезверен и прекършен народ, който да гледа с благодарност и надежда на североизток. Хора, които печелят милиони от наградни фондове на световни турнири и се нареждат сред най-добрите в попрището си за Пешо са ужасТ. Ако можеше с най-садистично удоволствие би ги изпратил оттатък Волга, за да измрат по ГУЛАГ.

Не, че обичам да давам,пък камо ли да получавам съвети,ама… Ако ви стиска, не се страхувате от трудности, разочарования и мечтаете да вдигнете някой трофей в живота си, вдъхновете се от Гришо. А онова, другото, е Пешо. Посредствен, комплексиран, крещящ за внимание за сметка на истински заслужаващите го…


B U L F O R U M POLICE
КУРАЖ ДРУЖИНА ВЯРНА СГОВОРНА - НИЙ НЕ СМЕ ВЕЧЕ РАЯ ПОКОРНА
THE ONLY THING NECESSARY FOR THE TRIUMPH OF EVIL IS FOR GOOD MEN TO DO NOTHING
We're machines...just like everything else in Nature
Вода не утоляет жажды. Я попробовал ... однажды
Коалиция анти-чалга

#645 Midex

Midex

  Индикатор

 • Moderators
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 24570 posts

Posted 20 November 2017 - 23:06

В момента по "Господарите" ще връчват скункс на Волгин. :)

 

"Аз тенис на гледам! Григор Димитров не заслужава да се създава истерия около името му!" (Волгин)

 

....а благодарение на Григор, доста хора, които със сигурност не са знаели къде се намира България, вече знаят.#646 Midex

Midex

  Индикатор

 • Moderators
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 24570 posts

Posted 19 January 2018 - 15:09

Който не е гледал мача на Григор с Рубльов (доста оспорвана среща между другото), задължително да изгледа финалното разиграване с победната точка (точно на 5-тата минута) - не е за изпускане! :bowdown:

 #647 Midex

Midex

  Индикатор

 • Moderators
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 24570 posts

Posted 21 January 2018 - 15:26

Добър мач направи Григор! :punk  А Кириос май си направи половината точки само от асове. ;)

 

А мачът на Надал с Шварцман си беше голяма мъка (за Надал) - оня го измъчи тотално до последния момент, а е толкова по-дребен от него...поне с 20 кила е по-лек и с 20 санта е по-нисък като се изправиха след мача един до друг - Давид vs Голиат, само че тоя път Голиат победи понеже отново беше малко по-опитен. :P#648 gal4enceto

gal4enceto

  Кукличка

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 3477 posts

Posted 23 January 2018 - 08:43

Гриши загуби. Малко тийнейджърски грешки. Според мен всичко му е в психиката, физически всичко си има, за да бъде топ. Обаче лесно се ядосва и поддава на напрежението. В никакъв случай не казвам, че му е лесно. Но противникът не беше толкова силен, а ето, че загубата е факт...
Публикувано изображение

#649 Midex

Midex

  Индикатор

 • Moderators
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 24570 posts

Posted 10 June 2018 - 18:11

Тоя Надал няма ли да спре най-после да играе, че и другите да могат да спечелят някой и друг турнир... Днес Тийм се опита да направи каквото може, но нямаше никакъв шанс срещу някои направо извънземни удари. ;)#650 Antares

Antares

  ursa solaris

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 16944 posts

Posted 10 June 2018 - 18:53

То интерестното е, че след пенсионирането на Надал, Федерер и донякъде Джокович - не виждам сериозни тенесисти, които да ги наследят...


Моите карикатури . Крива Спица . mtb
Попитали Далай Лама какво най-много го изненадва относно човечеството, а той отговорил:
"Човекът, защото жертва здравето си, за да печели пари. После жертва парите, за да си възвърне здравето. И след това е толкова неспокоен за бъдещето, че не се радва на настоящето. Резултатът е, че не живее нито в настоящето, нито в бъдещето, живее, сякаш никога няма да умре и после умира, без никога да е живял."

#651 Dunc

Dunc

  Депутат

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 2607 posts

Posted 10 June 2018 - 22:59

Днес си мислех след победата му- тая настилка му е толкова ясна и е толкова като риба във вода на нея, че сигурно, за да запозчнат да го побеждават на нея, при това не инцидентно, и да е в 3 от 5 сета, сигурно трябва да минат още няколко години, когато той вече ще е към края на кариерата си. Ще е навлязъл малко по надълбоко в 30-те си години и по-младите ще успяват, главно благодарение на физическото си предимство, да го надтичват, надудрят по-силно топката и ще са по-издръжливи при дълги разигравания. 

 

Просто той е дори по-голям феномен от колкото Федерер или Сампрас на трева или Бойрн Борг на клей. Дори Джокович във формата на живота си, който е по-силен от Федерер на тази настилка и който в онзи момент беше малко по-добър от Рафа, не успя да го победи. 


Edited by Dunc, 10 June 2018 - 23:00.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users