Jump to content
BulForum.com

Унгария-България


efesbe

Recommended Posts

Какви са ни шансовете срещу Унгарците.С тази игра,каквато беше срещу Шведите,до никъде няма да я докараме.Е дано ги бием ,че иначе става страшно :bgrin: . Вие какво ще кажете???

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Хаха предложението е добро в пред вид колко изказвания имаше на мача с Швеция. Ама на мача с Унгария ще играят Мартин Петров, Стилиан Петров и др.

Link to comment
Share on other sites

Какви са ни шансовете срещу Унгарците.С тази игра,каквато беше срещу Шведите,до никъде няма да я докараме.Е дано ги бием ,че иначе става страшно :bgrin:  . Вие какво ще кажете???

Не мисля,че играхме лошо,даже както бяха нахъсани в началото нашите момчета си мислех,че може да бием,но малшанс....,имахме няколко добри възможности от които не се възползвахме по най-добрия начин,а головете на шведите дойдоха от абсолютно банални ситуации.

А пък ако не бием унгарците,просто можем да се простим с надеждите за участие на световно !!!

Link to comment
Share on other sites

трябва да победим на всяка цена и си мисля, че ако не ги подценим и се отърсим от загубата от шведите, няма да имаме проблеми с Унгария. В момента те не са отбор, който може да има претенции за повече от 4-то място в групата.

Link to comment
Share on other sites

Както бях написал на темата Швеция-България който вкара първи гол той взима мача така и стана Българите натискаха в началото после Швеция вкара и край.....Затва срещу Унгария НАТИСК,ГОЛ,ПОБЕДА!!!

Link to comment
Share on other sites

100 % победа!

Е това е истинското мнение,това ще е екскурзия до Унгария!

Единственото от което може да се притесняваме е че в Унгария има доста откачена публика почти като Българската,ама тряя още много хляб да изядът. :)

 

Смятам че вече трябва да ги размажем... Стига сме се издънвали...!

Извинявай,но само с шведите резултата беше издънка!Нямаме други издънки със Стоичков!

Link to comment
Share on other sites

Унагрците в момента нямат кой знае какъв отбор, но слаби отбори наистина няма. Трябва да се надяваме, че Ивайло Петков ще успее да опази Золтан Гера и половината работа е свършена. Унгарците имат и добър вратар, но не е някакъв великан, та не е проблем това. Иначе сме много по-добри и можем леко да ги бием с гол-два разлика (едва ли повече). Надявам се тоя път Стоичков да не обърка така тотално тактиката и хората...срещу шведите двамата слависти трябваше да ги смени на почивката още, а ги остави цял мач. Там ни трябваше хора със сърце (показаха го най-добре Гонзо и Боримиров, които за мен играха най-добре от нашите) и трябваше да влезне Кривия... Електричката също ми хареса, но той го смени рано. А сега и Марто Петров си идва...абе трябва да ги минем леко...дано.

Link to comment
Share on other sites

Не само трябва а ще ги бием,лошото е ,че срещу шведите имахме страхотен малшанс,и въпреки всичко имаше и леко подпиране от страна на съдията за шведите :angry1 особено с тази дузпа в 92 мин и след това даде край на мача :angry1

Link to comment
Share on other sites

Надявам се да имат повече късмет от обикновено. Един бърз гол и след това лека победа с 2-3 гола разлика. Това ни трябва - победа на всяка цена и то изразителна за да си пооправим малко самочувствието.

Link to comment
Share on other sites

Ochakvam pobeda.Za men tova e machat na godinata......

Link to comment
Share on other sites

Вчерашната загуба беше последна за националния ни отбор, от тук натам идват само красиви голове и победи, повярвайте ми - този отбор ще стигне до световното ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...