Jump to content
BulForum.com

Тема за Английската гимназия

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply
  sasho_1989 said:
пяха "Клетва" или по-точно звучеше от уредбите, а те пригласяха ;)

Звучеше? Човек, "Клетва"-та им прескачаше записа постоянно. Направо те да си я бяха изпели, не им трябва музика. Но както винаги озвучаването е на ниво. :blink:

don_anton said:
gruvure precaka 6tafetata na na6iq klas maina kak moja ve4e te mrazim

Ти не са прави, носеше гащи и пак не бяга. Едно смотано кардио да беше направил!

чувствайте се преебани. днес видех боряна и тя видя мен.

• 3 weeks later...
  sasho_1989 said:
Темата се занемари тотално - кажете как свършвате годината.При мен другата седмица ще е голям зор-дано да оцелея :devil

Опитвам се да докарам малко над 5.50 успех.

Мен дугата седмица във вторник ще ме изпитват последователно по математика, биология, химия и физика в един ден. Много ще ми е весело. :)

2-рата група по информационни правихме контролна при Елка /госпожата на 1-вата група/ , за която ест никой не знаеше, при което всички пишем отгоре на листа Стоян Ангелов №24 /от 13 души група 2-3 ги нямаше , тоест около 10 човека/...после класни , елки и прочие.Поне беше шоу.Отива при едно момиче Елка и го пита: "И ти ли се казваш Стоян?"

Въпросният Стоян пък преди това получи "най-дългата" рецензия , която някога съм виждал на класна по Литература : "Липсва текст"

Който е неска или утре на изпит за ДСД - УСПЕХ

За жалост на 26-ти ще трябва да ме изпитват по История , защото понеделник и петък не учим

вече приключи ученето

изпитаха ме по квото трябваше

и сега дамо карти се пуцат

айляк time

The_Grey_Fox said:
Abe az da si kaja - prodavam 2 bileta za koncerta na depeche mode ako ima meraklii da pishat.

Абе пиле нема ли си цел раздел дето се продават разни нещица?? Или си ограничил таргет-групата само до представителите на ЕГ Пловдив? Ако е така ми се чини че по-голем успех би имал на Марян в голямото ;)

Иначе за билетчетата колко смяташ да таксуваш? Пиши едно ЛС с предложението си.

Айде де факто даскалото свърши вече-оценките трябва до вторник да са нанесени,ще се ходи с една тетрадка под ръка и ще се спи в горещините на втората смяна :)

sasho_1989 said:
ще се ходи с една тетрадка под ръка

Че вие и тетрадки ли имате?? :) Брей тва младото поколение много сериозни са станли бе... Връщам си назад всичко що де съм изказал по отношение на младите. :D

:) Тетрадки аз не нося от тая седмица още. ДАже последните дни и листче и химикал ми дават в даскало. Просто няма смисъл или няма смисъл да пиша или ме изпитват и пак си пиша на листче. Не виждам изобщо никакъв смисъл да се ходи другата седмица на училище особено ние където сме втора смяна. Това е някакъв ужас бе. То не може да се диша, какво да говорим за мисленето.

о ние сме гъзари хем сме 1ва смяна хем наоколо е бъкано с хора : руска , зайци , 9ти

сега 10 си карат най пустия месец от цялото учение

sasho_1989 said:
Само по история не знам колко ще имам.Дано Стойчева не ме прецака,както очаквам да се случи :wacko:

Оооо... загубена кауза... И аз съм при Стойчева. Първия срок имах 5 5 6 и нне ми даде да се боря за 6 :laughing: :lol: :laughing: :P .

Хавата е да я хванете Стойчева като е залюхана(то постоянно е така де),ама винаги може и повече :)

Аз още си спомням едно време май 10 клас бях и тя ми писа 5 за срока при следното в наличност - 2,4,4,5...даже и аз не разбрах как стана т'ва...

Абе на алкохолицата 1 бутилка виски и сте готови Мисла че си падаше по джим биим ама мое да я подпитате...

А Васе едно време май с твоя Жим искаше да са накваси :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...