Jump to content
BulForum.com

Пищови


Recommended Posts

Дълго се рових из форума и не открих такава тема, за това реших да направя. Когато нямаш възможност, време или материали от където да учиш по някога не ти остава нищо друго освен да прибегнеш към измама - пищови!

Така, че предлагам всеки, който търси или може да предложи пищови по каквото и да било да пише тук. Съветвам тези материали да се разменят безплатно - нали за това сме "колеги" - да си помагаме! :)

 

Значи аз търся материали по един предмет. Едва ли ще успея да намеря тук, но все пак да пробвам! Имам изпит по Топлотехника (студент съм в УХТ - Пловдив) Ако някой има или знае къде мога да намеря да пише! Ще съм му адски благодарен! Пък ако си взема изпита ще почерпя! :D

Link to comment
Share on other sites

Преди време имах доста адреси на това дето търсиш, но сега установих, че повечето вече ги няма... :(

Ето 2 полезни (според мен) линка:

http://kaiowas.dir.bg/math/

http://referati-bg.com/modules.php?name=Downloads

 

Не е точно това, но мисля, че има връзка...

Link to comment
Share on other sites

@sandman Каква точно топлотехника за технически или технологичен факултет ?

Сигурно си проверил,но ако не си,потърси в книжарница "Дики" ,по мое време там имаше пищови почти по всичко :D

Ако си при А.Костов научи от I дял основните закони ,а от II - топлопреминаване (топлопредаване и топлопренос) ,това винаги го дава като допълнителни въпроси

 

Ако си МиУ ще потърся

Link to comment
Share on other sites

Sandman нямаш късмет :cry точно преди месец си продадох учебника по Топлотехника на един второкурсник.А пък и при Костов вече не е като едно време,сега малко по-ларж го дава и пуска по лесно(за стстистиката-редовно си късаше всички).Мога да ти кажа,че в Дики-то има пищови по почти всички предмети,готово направени само трябва да си ги нарежеш и нагънеш.Виж само за задачите май ги няма и трябва да си ги намериш(около 100-на са) във общежитията съм сигурен,че ги имат.

Айде и успех на изпита :)

Link to comment
Share on other sites

Leper_Messiah, няма нужда да създаваме нова директория - ако трябва да качваш нещо ъплоудваш го в папката Docs в някоя друга папка(примерно на твое име) и тук даваш линк просто.

pyroman, при Костов съм и видях днес какви промоции оусна и ще си изям ушите от яд! В дикито има, но не са много хубави. Аз и без това се отказах от пищови - предпочитам да науча няколко теми. Взима се изпита, но мен ме наплашиха че няма взимане!

jijane, аз учебника го имам, а задачите не са ми толкова трудни! Човека на една тема и малко пишеше 3, ама аз тъпата шматка не седнах поне малко да уча! Така че моя съвет е по-добре да учите отколкото да разчитате на пищови!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...