Jump to content
BulForum.com

Malko nepriqtno

Recommended Posts

Neshto filmite mi neshtat da se playvat kakto trqbva. Prez izvestno vreme spirat za sec i pak produljatav. I tva e samo na Xvid filmite. Nqkoi imal li e podoben problem i znaeli kakvo trqbva da se napravi? Predi nqmah takuv problem, a ne sum instaliral novi kodeci.

Ami vmesto da si gubi6 vremeto da postva6 napravo si svali poslednata versiq na XviD codeca instalirai si go i ako togava pak ima6 problem postni. Pi6i s koi player ti pravi toq problem. Probvai da mu svali6 po nova versiq. I togava postvai 4e sega e dosta glupav toq topic. Nqma proroci deto po telepatiq da se lognat v tvoito pc i da vidqt kakyv mu e problema. Edno takova lagvane moje da e ot suma ti raboti. Ta porazmyrdai si malko dupeto myrzelivo i togava postvai pak :)

Postvam tuka, shtoto sigurno sum probval vsichko ostanalo. Probvah i s poslednata versiq na Xvid, ama pak ne stava. Po princip si gledam s WMP 9, ama probvah i s BSPlayer, sushtoto e. A eto ti edin hint, kato gledam ot CD-to ne mi nakusva...

Variantite naistina sa mnogo, no opitai slednoto stom kato ot CD niamash problem:

1. Podredi si harda sas niakoia programa za tazi cel. Naprimer defrag (toi si varvi sas samia Win). Ne che varshi koi-znae kakva rabota, no e poveche ot nishto. Az bih ti preporuchal za tazi cel Norton Speed Disk.

2. A zashto da ne preinstalirash Windows-a nacialo? Ako niamash koi-znae kakvo kacheno niama da ti e problem.

Aide opitai i kazi kakav e rezultata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...