Jump to content
BulForum.com

Tomb Raider AOD

GOGO

Recommended Posts

Момчета (и момичета, ако има заинтересувани), някой знае ли от каде мога да намеря нещо като упътване за тая игра? Да речем книжката на PDF, или пък нещо що някой е писал, че търсих, търсих и нищо свясно не намерих.

Ако пък някой я е играл, да питам него.

Аз от вчера местя един сандък във второ ниво докато някакъв газ ме задушава! :D

За T.R.5 бях намерил един сайт с описание на действието във всяко ниво,но сега не можах да намеря нищо подобно за T.R.6

Попаднах само на Angel Of Darkness Help Zone!

penetrating, ако още се чудиш за сградата с гъзъ (газа де), работата е катериш се нагоре по стълбите. като ти свършат стълбите ползвай оная кутия дето се бута и прескочи парапета. Вероятно не съм много ясен, ама вероятно теб вече не ти и трянва, тъй че...

Прескочих парапета и сега се шматкам по някакви покриви! :D

Намерих си една "немкиня"която тутакси ми превежда от линка на netrootbg ;) но тя заминава утре на море така че пак ще я закъсам :tongue

• 4 months later...
  • 1 month later...

Свалих си играта но имам проблем с инсталирането и по специално с вторият диск. Когато почна да инсталирам играта и идва момента за вторият диск ми казва че не може да намери Release.cab и до там. С Retry нищо не става а Cancel отказва инсталацията. Копирах тоя фаил и при опит да го отворя Winrar ми кава че е Corrupt. Преди да разархивирам CD Имиджа го проверих с sfv-то - нямаше проблеми. Winrar също не каза да има проблеми при разархивиране. Остава да има проблем по имидж фаила но предполагам много хора са свалили тая игра и играят без проблеми. Помогнете

zmeikov познато ми е донякъде, на един приятел така му се случи. Така и не го оправихме :cry Между другото играта е пълна боза така че това е най-малкия й проблем .. има цели стаи с липсващи текстури .. абе шитава като алфа.

• 8 months later...
  • 4 weeks later...
Някой знае ли как да изляза от дискотеката или да ми каже кво по то4но дрябва да се направи :confused  Благодаря!

az go minah mngo otdavna ne so spomnqm mnogo dobre no shte opita mpone malko da ti pomogna.

ima 2 ru4ki ednata e pod scenata drugata ne pomna

vklu4va eno kato skele s lampi na nego ot i se dviji nagore nadolu.ot vtoriq etaj ska4ash vurhu nego i otsreshta nqkude se ska4ashe.emi tva si spomnqm dano pone malko sum pomognal :)

Nqkoi moje li da mi kaje kak da mina nivoto s onzi duh,kadeto ima mnogo statui na monasi : :confused

Обикаляш статуите така,че картината да се премести на тази до вратата!

После с пушката започваш да стреляш по духа,докато го зашеметиш! Когато

спре да се движи,взимаш картината!

Да,трябва да го натиснеш,за да вземеш картината.

Дори и да не е до вратата,пак става.Гледай да си

колкото може по-близо до светлината! Зашемети духа

с повечко стрелба,приближи се до картината,натисни

Ctrl и Лара сама ще си я вземе! А в онзи сайт - Downloadable Game Guide! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...