Jump to content
BulForum.com

Проблем с търсачката и/или сървъра

mIRCata

Recommended Posts

Значи какъв ми е проблема - използвах търсачката да намеря една програма

FlashSFV - търсачката я намери в Win_Appz/FlashSFV/ Обаче като се опитах да влзяза през откриятата от търсачката директория, нито в Win_Appz!!!! Получих отказ за достъп през порт 8085

нито мога директно да сваля exe-то

Когато опитах да вляза през FTP от сайта в Win_Appz/FlashSFV/ дори няма такава директория каквато ми изкара търсачката.

Някой може ли да ми обясни на какво се дължи този проблем. И има ли начин да си дръпна все пак програмата от сървъра ако я има

http://www.data.bg/f.php?fid=274838

Ето ти едно място откъдето можеш да си я свалиш например.

Има и едно по-голямо екзе в датата, но аз съм с това по-малкото, явно е по-стара версия, работи идеално за целите за които е направено.

А иначе вървъра, който е на порт 8085 от време на време е в ревизия и затова нямаш достъп.

Ако не знаеш, FTP-то е отделно от основните сървъри и затова като отвориш фтп-то не виждаш почти нищо от големия архив на вареза. Търсачката коректно отбелязва кое е на фтп-то и кое не.

аз под FTP имах предвид линка в страницате дето си пише FTP и понеже в OLD_FTP има само филми търсих в това новото. Ама там тая директория я няма никва.

А търсячката ми я намери. Та се чудех как така едното казва че я има ама не дава достъп, пък другото казва такова животно нема :confused

Търсачката открива въпросната програма на сървъра:8085!

Не я намира на фтп-то, не знам къде си търсил, но точно това ти казах, че я няма на фтп-то, затова не можеш да я намериш там :)

ОК зацепих (имало надежда в мен) Просто вместо в Winn_Appz търсих в FTP/Win_Appz

сега пробвах да вляза в Win_Appz и отказа

сигурно му правят нещо

Ще чакам да го пуснат

10х за просветлението и помоща

mIRCata said:
ОК зацепих (имало надежда в мен) Просто вместо в Winn_Appz търсих в FTP/Win_Appz

сега пробвах да вляза в Win_Appz и отказа

сигурно му правят нещо

Ще чакам да го пуснат

10х за просветлението и помоща

и на мен не ми работеше,но вече сичко е наред :)

заповядай : FlashSFV

На мен също не ми отваря нищо което се намира на порт 8085.

И това е от както се пусна този порт.

Някой да има идеи от какво е.

Мисля че чаках доста време да се оправи проблема.

nassko said:
Мисля че чаках доста време да се оправи проблема.

Какво значи достатъчно време в случая на един проблем?! Искаш да кажеш - решен, нерешен, проблемен, не проблемен - пускайте го... Ми не става така като се замислиш. Докато не се отстрани проблема ще отнема толкова време колкото е нужно за решението му. На никого не му е приятно, на хората дето се занимават с него още по-малко, като знаят колко хора чакат одавна това да стане.

ov3rm4n said:
.....Ми не става така като се замислиш. Докато не се отстрани проблема ще отнема толкова време колкото е нужно за решението му.

Съгласен сам с това, но мисля че има тема за състоянието на сървара.Там може да се каже от хората които се занимават с него, за евентуални проблеми, промени и т.н.

И тогава ще си чакаме колкото трябва без да притесняваме никой.

Dreamer said:
Предполагам, че пак се извършва някакво местене към 8085 и поради това е down.

Ами проблема е че вчера е работел за някох хора, а при мен не работи откакто е пуснат.Та за това реших да питам.

Dreamer said:
Просто не си улучил момент, в който е бил пуснат.

Предполагам това го казваш с лека насмешка.

Аз го проверявам доста често и моля те обърни внимание че докато други потребители имаха достъп до него, в този момент (както изобщо до сега) аз нямах.

Нещо firewall-а (ако имаш) да не би да ти прави проблем!

Макар че аз като си го изключих ефекта беше същия - няма никой на 8085 за Win_appz

Явно проблема е от страна на сървъра по мойто скромно мнение. Ще продължа с пробите, може да се каже нещо друго при мен, но щом всичко друго от сайта отварям само там не....

Edit :

В стауса на сървъра пише че 8084 и/или други портове няма да работят чат пат поради някви джътки по сървъра.Съобщението е от 10.11 (Dreamer)

Така че остава да чакаме и да пробваме да се вмъкнем през някой период на активност

nassko said:
Предполагам това го казваш с лека насмешка.

Аз го проверявам доста често и моля те обърни внимание че докато други потребители имаха достъп до него, в този момент (както изобщо до сега) аз нямах.

Напротив - няма повод да се бъзикам с такива неща. Не виждам абсолютно никаква логика за едни да работи, а за други не. Но щом казваш ще трябва да се провери това.

После ще пиша за update.

А firefox просто си казва че връзката е била отказана на порт 8085

Но както вече казах то си пише в News че се слага нов сървър така че ща чакаме да го пуснат. Дано да е скоро да си точим с пълна сила какво ни трябва

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...