CTAH4O Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Има ли някъв сайт , където мога да намеря головете или целите мачове на liverpool този сезон ? имаше един lfc-goals.net ,но нещо са го спряли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Ехееееееее ФЕНОВЕТЕ НА LIVERPOOL са вече и в този форум.Ако искаш голове мога да ти дам.Имам около 35-40 филмчета.Може ти дни да ги уплоудна.Ама тоя FlashFXP нещо зор ми дава.Ако се интересуваш прати PM.Имам много снимки ( wallpaper ).А същои около 15 от най-известните песни за Liverpool.Със съдействието на @Slain може да направим една отдлена директория за Liverpool.Стига само да помогне. Проблемът, е че цели филми освен с TV Tuner друг варянт няма.Ако имаш приятел с TV Tuner да записва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Еми начи.. На мен всъщност ми трябват головете на тези мачове,които не ги дават по ББТ. за съжаление не познавам някой,който хваща Sky Sports , ITV 2 и т.н. и има ТВ тунер ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Дай да видим какво можем да направим с тея филмчета Какъв зор ти дава FlashFXP. Ще ти помогна да се оправиш за да може да качиш всичките материали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 12, 2004 Share Posted November 12, 2004 Готово !!! В момента ги качвам.Заредил съм 50 клипчета.Скоро очаквайте и цели мачове на Liverpool.Смятам да кача мача с Milwall за FA CUP !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 На това му се вика добра новина Чакам с нетърпение wallpapers and songs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 13, 2004 Share Posted November 13, 2004 Сега слагам снимките.Не са кой зна колко.Ама има не е като да няма.Иначе довечара ще пусна да се качват и песните.За сега има само 7 клипа, защотото снощи нета ми беше ужасен.Но предполагам, че до утре каквото имам ще е качено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.