Vinetu Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Vupreki 4e vuvejdam user i pass ne iska da me log-ne kum FTP-to i me razpoznava kato anonimous. HELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Къде ги въвеждаш? Обясни по-подробно проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted June 7, 2003 Author Share Posted June 7, 2003 Izpolzvam FlashFXP i si izbiram quick connect, a posle vuvejdam na suotvetnite mesta i connect. Sled kato me connect-ne mi pi6e anonymous user logged in Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 Izpolzvam FlashFXP i si izbiram quick connect, a posle vuvejdam na suotvetnite mesta i connect. Sled kato me connect-ne mi pi6e anonymous user logged in A tam kadeto pishesh URL pishesh li parvo www.warez.ru zashtoto ako ne vavedesh www. ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinetu Posted June 7, 2003 Author Share Posted June 7, 2003 Opravi se (ne ot www.) ne znam kak ama za sega e ok. Dano da ne se precaka pak. btw kato se opitam da se log-na kato Dragonfly^ mi dava blank page i ni6to. Kolkoto i puti da opitvam ne stava, a v momenta uploadvam s acounta Dragonfly^. Ako nqkoi moje da mi obqsni kvo stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted June 7, 2003 Share Posted June 7, 2003 q probvai sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted June 8, 2003 Share Posted June 8, 2003 10x furiozo - sega vsi4ko e nared. Ako iskate iztriite user Vinetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.