Jump to content
BulForum.com

Търговията


Recommended Posts

ve4e ni6to ne me u4udva v bylgariq sled kato gledah po novinite kak edin pop otpred pred cyrkvata prebiva i 4upi rykata na prodava4 na sve6ti za6toto toq prodava4 ne bil ot cyrkvata i sy6tiq tozi pop predi bil v policiqta za6toto strelql deca s pu6ka zaradi tova 4e bili vleznali v cyrkvata ve4er,taka 4e drugo neznam kakvo da kaja.tova pone e po bezopasno naistina e prosta6ko i mnogo typo no ... :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Всичко си е наред на картинката. Ама ако отдясно на свещите имаше и няколко порно касетки щеше по добре да е.

Link to comment
Share on other sites

В първия момент ме изби на смях..ама после като се замислих изобщо не е за смях. Просто още една от многото нелепости!

Link to comment
Share on other sites

Съжелявам за поста си още от сега но все си мисля че когато е NO COMMENT не се пише нищо ..така де сещате се .. или поне част от вас :Ь Иначе за собствно добро ще кажа нещо по темата колкото да не се сметне поста ми за оффтопик :)

 

На тези яките момченца дето се бият чат пат си мисля че точно там им е мястото .. до свещите. Те са мили, добри,обичащи ближния и т.н и според мен човека който продава свещите след като се е посъветвал с църковното настоятелство и всички вярващи е изразил мнението си (общото мнение) ,че тези момчета заслужават да бъдат провъзгласени за светци . Но вече и в църквата има много бизнес ( вече не е на място то от бая време се има бизнес ама айде) та са решили хората да ги популяризират и чак тогава да им драснат по един ореол над главите ( на най-заслужилите по 2 ;) )

 

Малко ми се спи, така че простете ми за глуспостите ;)

 

 

П.П.

Сега видях че това е 200-ният ми пост с който много се гордея.Не само защото 200 е 2 пъти по 100 но и защото за престоят си тук успях да се скарам с немалко хора (заради голямата си уста и желанието да покажа аргументи в подкрепа на отстояваното до warn и moderated mode мнение ) и не облизах нито един админски задник (дупе, гъз ,диван ..etc.)

 

П.П.П.

Всичките ви обичам :love :love :love и ако някой каже/напише че не е така не го слушайте/четете !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...