Jump to content
BulForum.com

Проблеми с Instagram


tedy

Recommended Posts

Първо, никога не съм ползвал Instagram.

Във фейсбук поддържам една страница, на която трябва да пусна инстаграм акаунт.

Но по никакъв начин не мога да създам акаунт, пробвам вече повече от 2 седмици като се сетя. Пробвах първо самостоятелно да създам акаунт на дадения имейл адрес. После на моя за да пробвам да си създам личен акаунт. Не ще и не ще, писах и на поддръжка на някаква форма за обратна връзка, естествено няма отговор.

Дава най-разнообразни грешки, вкл. Вашият акаунт беше блокиран поради нарушаване на нашите правила алабала. А аз не съм създавал акаунт с дадените имейл адреси, защото още при създаването даваше грешки от сорта something went wrong, после нито дава да се влиза, защото акаунт с това име или имейл не съществувал, но пък и при опит отново да регистрирам, плюе грешка, че имейлът се ползвал от друг акаунт. Опит за Забравена Парола - грешка "Не са намерени потребители".

Изглежда по никакъв начин не мога да създам акаунт, да вляза в него, и не знам какво става. uBlock е изключен и за фейсбук, и за инстаграм от самото начало.

При опит да вляза с Facebook, появява се диалог да дам достъп, давам, после ми иска узер/парола за вход в Инстаграм и чекбокс да обвърже акаунтите. Каквото и да въведа, грешка от сорта на споменатите. Забравена Парола не работи, каквото и да въведа (узернаме или имейл, ползвани при опитите за рег), - Не са Намерени Потребители!

 

Някой има ли идея какво се случва, по дяволите?

Мерси.

 

P.S. Все едно, като поразрових повече в нета, се оказа, че особено напоследък това е като някаква проказа с банването на регистрации, дори чисто нови. Масово се оплакват хората. Явно забравям за инстаграм форевър, толкова нерви похабих, и повече не искам и една нерва с тия идиоти да хабя.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...